Kamaz gyújtási sorrendje? (Lent a többi)
Figyelt kérdés
V8-as dízel Kamaz motorról van szó.2016. febr. 11. 18:13
1/12 anonim válasza:
2/12 anonim válasza:
Gyújtási sorrend??? Egy diesel motornál???
3/12 anonim válasza:
Totál mindegy, szerintem a kérdés látható mire vonatkozik...
5/12 anonim válasza:
Milyen sorrendben megy végbe a munkaütem a hengerekben...
6/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget!
#2 Ha nem muszáj ne játszd a h.lyét.
2016. febr. 11. 21:31
7/12 anonim válasza:
Te kérdezel hülyeséget kérdező és én játszom szerinted a hülyét?
H lehet ilyet kérdezni egy diesel motornál,h gyújtási sorrend h van?
8/12 A kérdező kommentje:
A kérdés teljesen érthető ,lásd #1 válaszoló. Azért mert te nem érted és csak kötekedni tudsz,ne itt verd a nyálad.
2016. febr. 12. 10:49
9/12 anonim válasza:
Mondjuk azt, volt egy normális válaszoló, aki megpróbálta megfejteni mit is akarsz kérdezni... Vagyis helyetted megfogalmazta, mert egy kérdést nem tudsz helyesen feltenni. Legalább egy sorry neleférhetne, ahelyett, h arrogánsan pattogsz itt, mint egy fogyatékos. De segítek! Így kell. Bocs, gyerekek, h olyan gyagya vagyok, h rosszul tettem fel a kerdest! És meg nekem áll feljebb, amiért nem mindenki érti mit is akarok...
10/12 A kérdező kommentje:
Úgy ahogy mondod,normális. Veled ellentétben.
A másik meg az,hogy érted ,hogy mi van odaírva,mégis pattogni tudsz csak. Ezzel magadat minősíted.
Itt végeztem is.
Ja még annyi,hogy alattam is van egy dízel mercis,aki így tette fel a kérdést. Meg még sokan mások,a sok weboldal,ahol így írják. Remélem ott is pattogsz.
2016. febr. 12. 11:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!