2005-ös BMW X5?
Tizenéves autót már nem vennék.
Amostani autóm nekem is pont 2005-ös és már gondolkozom, hogy fiatalítani kéne. Nem akarom megvárni még nálam leheli ki a lelkét vagy amíg elkezd látványosan rohadni.
11 éves autóról beszélünk, évi 30 ezer km-el számolva 300 ezer km feletti autóról beszélünk és innentől mindegy hogy mit mutat az óra. Ezek a BMW-k nem épp a megbizhatóságukról hiresek mégha a bmw-sek azt is mondják, a szervizelés sem olcsó. Ha én X5-be gondolkodnék akkor van 3.0 benzines illetve 4,4 benzines, jó eséllyel találhatsz egy 200 ezer km alatti futásút, mert általában az vesz dieselt aki sokat megy. Nem rossz autók csak tisztában kell lenni, hogy nagyeséllyel egy 500 ezer km-es autóba ülünk bele, rengeteg meghibásodási dolog lehet, és semmit sem csinálnak ingyen. Sokan itt rontják el a dolgot, egy szett gummi nem jön ki 100 ezer forintból erre az autóra és biztos vagyok benne, hogy 90 %-ba ezzel kell majd kezdened. És még semmi nem hibásodott meg.
Milyen más autót javasolnék, nem tudom mennyire kérdéses hogy német márka legyen, mik az igények ?
Jeep grand chererokee, Kia sorento ( 3 millioért igen jók vannak már ) hyundai tucson, mondjuk nekem nem tetszenek az utóbbiak. Toyota land cruiser talán ez lenne a legjobb választás kb. soha nem romlik el, mondjuk az áruk is jelzi ezt, német márkák közül meg ott a merci ML-je, vW-nek meg a tuaregje, utóbbi kettő nem sokba tér el a bmw-től ha a fenntartást nézzük. Nagyrészük ugyan úgy túl a fél millió kilóméteren.Esetleg lexus rx, de 3 millióért az nagyon az alja, viszont ahogy a toyotanal emlitettem nem véletlenül, nagyon strapabíróak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!