Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Külső hőmérséklet jeladó hiba?

Külső hőmérséklet jeladó hiba?

Figyelt kérdés

Üdv!

A probléma a következő. Egyik napról a másikra a hőmérséklet kijelző hamis adatokat kezdett mutatni, pl ha reggel kimegyek és van az udvaron 5fok a kijelző 18-at mutat.

Az elején elég gyorsan váltotta a hőmérsékletet menet közben pl.: -5,0,+1,+3,+7,+15 stb. aztán beállt 18-ra néha felmegy 21-re de 18 alá sose.

Mi lehet a probléma?

2016. febr. 10. 17:50
 1/5 A kérdező kommentje:
Opel astra F classic-ról lenne szó
2016. febr. 10. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:

Valószínűleg beázott. Vedd le és száríts ki bent a lakásban.

(Első lökhárító bal oldalán, alul kell keresni.)

2016. febr. 10. 18:36
 3/5 A kérdező kommentje:
azt már tudom hol van, de ez már kb félhete így van eső nem esett azóta hogy rosszat mutat csak ma, meg kellett volna már száradnia magától is nem?
2016. febr. 10. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:

Akkor szokott ilyet produkálni, ha beázott. Elég lehet az is ha párás helyen parkoltál.

De az is lehet, hogy már haldoklik.

2016. febr. 10. 20:16
 5/5 A kérdező kommentje:
levettem befújtam kontakt sprével, bevittem szárítottam visszaraktam és működik tökéletesen! köszönöm a tippet
2016. febr. 12. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!