Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Opel corsa vagy Fiat punto,...

Opel corsa vagy Fiat punto, melyiket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
a párommal úgy döntöttünk veszünk egy használt kocsit. mit gondoltok melyik a jobb választás? megindokolnátok? kisvárosban lakunk.
2010. márc. 30. 09:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
corsa
2010. márc. 30. 09:37
 2/15 anonim válasza:

Egyértelműen OPEL!!!! Az olasz "csodákkal" mindig sok a probléma, pl. elektronika.

Ha jót akarsz, vegyél OPELT! :-)

Üdv!

2010. márc. 30. 09:41
 3/15 anonim ***** válasza:
opelnél is az a kérdés, hogy milyen évajárat, mert azért annál is jöhetnek elő hibák szép számmal.
2010. márc. 30. 09:45
 4/15 anonim ***** válasza:
opel, de ha nagyon öreg, törzsvendég leszel a szervizbe.
2010. márc. 30. 09:57
 5/15 A kérdező kommentje:
túl sok pénzünk nincs, 2003-as körülire gondoltunk!
2010. márc. 30. 10:05
 6/15 omadjoe ***** válasza:
punto olcso, rengeteg van belöle, még a bontoban is. nekem is van egy '95-ös. sőt eladó! zöld, 5 ajtós, müszakilag kiváló állapotban. kérdezheted miért adom el, jogos... Fiat Bravat szeretnénk helyette. apro elektronikai problémák voltak, vannak vele, de jobbára kontakthibára lehet vissza vezetni. egy punto kényelmileg jobban fel van szerelve, mint egy Opel. és az Opel drágább ha egy ugyan olyan évjáratú, és felszereltségü Puntoval hasonlitod össze.
2010. márc. 30. 12:21
 7/15 anonim válasza:
2003-as, az már G Astra! Nekünk is az van, és én mondom, hogy 4 évesen vettük, most 8 éves, de idáig semmiféle hiba nem jött elő! Csak a szokásos olajcsere, fagyállózás, gyertyák cseréje volt, egyszóval teljesen megbízható! Csak ajánlani tudom!
2010. márc. 30. 14:45
 8/15 anonim ***** válasza:
Utolsónak:egyáltalán nem G astra mivel a kérdésben corsa szerepelt!XD
2010. márc. 30. 16:34
 9/15 anonim válasza:

Jajj, tényleg, de hülye vagyok! :-D Csak nagyon ajánlgatni akartam az Opelt, nekem tényleg mindig csak az volt, annyira szeretem! Amúgy (ha már félreírtam) az Astra is megfontolandó lehetne a kérdezőnek! Nem nehezebb vezetni, mint egy Corsát, a Puntónál meg klasszisokkal könnyebb!!! Persze azért nem akarom annyira fikázni a Puntót, nehogy másokat megsértsek, pl. akinek az van, szóval ne haragudjatok rám, ez csak egy szimpla vélemény! :-)

Üdv. Mindenkinek!

2010. márc. 30. 19:29
 10/15 anonim válasza:
inkább corsa, de attól se várj túl sokat
2010. márc. 30. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!