Babetta,207 indítás miért csúszik?
Figyelt kérdés
Vettem rá új indító pofákat, nem olajos zsiros de azért zsíroldózva finomam csiszolva, de szinte semmi változás, próbáltam fordítva is hátha, a régi pofa sem volt kopott. Nagy kompressziója van de eddig belehetet tekerni, most a tüdöm is kiköpöm és alig fordítja meg a motort, már teljesen tanácstalan vagyok. Ja próbáltam erősebb, gyengébb rugóval is, hátha valaki járt már így biztos valami egyszerű ok lehet-de én már feladtam2016. febr. 9. 21:48
1/6 anonim válasza:
Hát én csak azt tudom, hogy a babszit mindig benyomott dekompresszorral kezdtük tekerni, és amikor már forgott akkor engedtük fel, és pöccre indult is. Dekompresszor nélkül sose sikerült átfordítani.
No de ez már 35 éve volt, lehet nem is igaz...
:)
2/6 anonim válasza:
Így van, az öregek értik a csíziót. Dekompresszorral kell megindítani, ha már forog akkor elengeded és már megy is.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De sajna nem, addig forgat csak amíg a dekompresszort elnem engedem mikor elzár megáll a főtengely forgása- csak ami kevésbé érthető egyik napról a másik kezdte
2016. febr. 10. 12:48
4/6 anonim válasza:
Azért ha rendesen megtekered akkor még olajos kuplunggal is kell annyira forgatnia dekompresszorral hogy ha kiengeded akkor átforduljon a motor. Nincs a Babettában akkor a kompresszió, hogy nem tudd leküzdeni.
5/6 A kérdező kommentje:
Megoldódott, kaptam két inditokuplungot ami gumi betétes ezzel azonnal indul! Köszönöm szépen a segítséget!
2016. febr. 18. 07:24
6/6 hosaxx válasza:
Hol vetted mert ilyen sehol nem található csak piros és fekete ferrodoros.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!