Audi A6 alufelni jó A4re is?
Én csak a corsa-astra "viszonylatot" ismerem. hasonló évjáratban. ott a lyukkör stimmelt, az átmérő megfelelt, a szélesség fél collal eltért a nagyobb kocsi javára. Az ET szám pedig pont annyival volt nagyobb, hogy felszerelve épp egybeesett a két kerék középvonala.
De szerintem találsz neten hozzá leírást (autógumi és felni választó)
2: Tévedésben vagy. Az ET-t nem befolyásolja a felni szélessége.
Kérdezőnek: Lehet hogy fel lehet tenni, de azt is meg kell nézni hogy az ET-ben mekkora az eltérés, ha nagyobb mint 5-6 milliméter akkor nem érdemes felrakni, mert megnő a kerékcsapágy terhelése (hamarabb tönkremegy) és a kormánygeometria is elmegy.
Tuti hogy passzol, általában még a VW-kel is kompatibilis az Audi felni.
Az ET meg nem sokat számít, nekem például van 10 miliméteres nyomtávszélesítőm, a sárvédővel egyvonalban van a gumi széle. A rendőrök próbálkoznak is, de nem sikerül nekik a szivatás. És a futóműnek semmi baja.
egyenlőre... A csapágyak tartós asszimetrikus terhelése nem tesz jót az élettartamnak.
Ráadásul, mig a saját méretű keréken esetleg kopott csapágyakkal közlekedő autó nagyjából egyenesen fut, addig az ilyen félreterhelt cucc igencsak zabálja a gumit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!