Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kb mennyiért lehet vállalható...

Kb mennyiért lehet vállalható állapotú Bmw e30-t venni?

Figyelt kérdés
318-asok érdekelnek, kb milyen áron lehet hozzájutni, magyar piacon 800 ezer alatt csak romokat találok, érdemes esetleg külföldön utánanézni?
2016. febr. 8. 23:22
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nézni lehet, de apró pénzért onnan sem lesz.

Nem csak te nézelődsz, hanem a nepperek, ácsingózók tömege - kicsi az esély, hogy időben oda érsz, nem viszik el előled az autót, ha az nem egy roncs - ha pedig roncs, akkor az utazáson máris buktál egy jelképes összeget, és az autót sem érdemes megvenni.

Kalkulálj azzal is, hogy a külföldön vásárolt autót haza kell hozatni, honosítani kell, ami százezres nagyságrendű kiadással jár, s ez nem az olcsó autók behozatalának kedvez.

2016. febr. 8. 23:37
 2/12 anonim ***** válasza:
Ami tényleg patika állapotban van az jó másfél misitől kezdődik. Általában akinek a mai nap ilyen vana tulajdonában, azért otthon van annyira a témában, hogy tudja mit birtokol és úgy is árazza be. :D
2016. febr. 8. 23:50
 3/12 anonim ***** válasza:
Megválaszoltad magadnak a kérdést. 800 ezer alatt csak romokat találsz.
2016. febr. 9. 00:12
 4/12 anonim ***** válasza:

800ért még mobilén is csak olyat fogsz találni amibe bele fogsz önteni MINIMUM 2kilót.. Ezt a típust a németek is szeretik.

Amit meg találsz külföldön és megvárja, hogy kimenj érte... Biztos lehetsz benne, hogy párszor falhoz vágták.. Roszabb esetben tetőre tették. Hidd el... Én haza hoztam egy ilyet!

2016. febr. 9. 00:56
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezt nézted már? : [link]
2016. febr. 9. 01:28
 6/12 A kérdező kommentje:
Hát akkor ez egy szép álom marad, hihetetlen az utóbbi 5-6 évben,hogy megugrott az ára. Na mindegy egyszer talán összejön. Köszi a válaszokat!
2016. febr. 9. 08:00
 7/12 anonim ***** válasza:

1 millió forint körül vannak az olyan darabok, hogy egyből elindulhatsz vele világgá, mert nem fog széthullani. Csak az a baj, hogy sok öreg autó szép kivül, elkérnek érte egy rakás pénzt, aztán lehet bele kell boríts még egy millát, mert műszakilag tönkre van menve. Ezért mondom, nem is a legolcsóbbat, de a legolcsóbbtól a kicsivel drágábbakat érdemes venni, amik jól működnek, kicserélsz rajta mindent amit kell, és akkor tudod hogy megvan csinálva, nemcsak átvert valaki. Pénzügyileg is lehet jól jársz. Csak a felújításhoz rengeteg türelem, szakértelem kell, ha ezek nincsenek, akkor nem is érdemes öregautót venni.

És igen, az E30-asoknak repül felfelé az áruk, a hatalmas hype miatt, mindenkinek ilyen kell, de egyre kevesebb van. Egyik legjobb befektetés amúgy, de problémás autó, ha használni akarod, nekem volt 325-ös E30, de inkább szabadultam tőle, pedig ha még egy évig tartom, már sokkal többet kaptam volna érte.

2016. febr. 9. 09:35
 8/12 anonim ***** válasza:
Erről a vonatról már lekéstél úgy 10 évvel kb, már emelkedik a normális állapotúak ára. Jah, kb az 800 ezer az amivel már érdemes lehet foglalkozni.
2016. febr. 9. 10:35
 9/12 A kérdező kommentje:
Értem hát ilyenem nem lesz ezekszerint, pedig jó befektetés lenne, meg szívesen használnám hobby autokent. Csak ennyit nekem nem ér meg egy ilyen kiszámíthatatlan állapotú autó.
2016. febr. 9. 10:50
 10/12 A kérdező kommentje:
Kokanyolt hulyegyerek által "tuningolt" roncsot meg nem szeretnék venni. Nagyon köszönöm a válaszokat!
2016. febr. 9. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!