Kb mennyiért lehet vállalható állapotú Bmw e30-t venni?
Nézni lehet, de apró pénzért onnan sem lesz.
Nem csak te nézelődsz, hanem a nepperek, ácsingózók tömege - kicsi az esély, hogy időben oda érsz, nem viszik el előled az autót, ha az nem egy roncs - ha pedig roncs, akkor az utazáson máris buktál egy jelképes összeget, és az autót sem érdemes megvenni.
Kalkulálj azzal is, hogy a külföldön vásárolt autót haza kell hozatni, honosítani kell, ami százezres nagyságrendű kiadással jár, s ez nem az olcsó autók behozatalának kedvez.
800ért még mobilén is csak olyat fogsz találni amibe bele fogsz önteni MINIMUM 2kilót.. Ezt a típust a németek is szeretik.
Amit meg találsz külföldön és megvárja, hogy kimenj érte... Biztos lehetsz benne, hogy párszor falhoz vágták.. Roszabb esetben tetőre tették. Hidd el... Én haza hoztam egy ilyet!
1 millió forint körül vannak az olyan darabok, hogy egyből elindulhatsz vele világgá, mert nem fog széthullani. Csak az a baj, hogy sok öreg autó szép kivül, elkérnek érte egy rakás pénzt, aztán lehet bele kell boríts még egy millát, mert műszakilag tönkre van menve. Ezért mondom, nem is a legolcsóbbat, de a legolcsóbbtól a kicsivel drágábbakat érdemes venni, amik jól működnek, kicserélsz rajta mindent amit kell, és akkor tudod hogy megvan csinálva, nemcsak átvert valaki. Pénzügyileg is lehet jól jársz. Csak a felújításhoz rengeteg türelem, szakértelem kell, ha ezek nincsenek, akkor nem is érdemes öregautót venni.
És igen, az E30-asoknak repül felfelé az áruk, a hatalmas hype miatt, mindenkinek ilyen kell, de egyre kevesebb van. Egyik legjobb befektetés amúgy, de problémás autó, ha használni akarod, nekem volt 325-ös E30, de inkább szabadultam tőle, pedig ha még egy évig tartom, már sokkal többet kaptam volna érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!