Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek lenne lehetőség...

Szerintetek lenne lehetőség súlyos látássérülés mellett vezetni?

Figyelt kérdés
Persze nem arra gondolok, hogy jogsi, aztán a városban vezetni, hanem ilyen verseny, vagy rutinpályán, csak kipróbálni a valódi vezetést. Mivel gyerek korom óta nagyon gyenge a látásom, rendesen vezetni sose fogok tudni,
2016. febr. 8. 15:29
 1/4 anonim ***** válasza:

Lehet. Van olyan zárt pályás cég, ahol ez lehetséges. Nem csak te vagy ilyen vágyakkal, más is szeretne egy próbavezetést.

Próbáld begúglizni, ott megtalálod

2016. febr. 8. 15:51
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem lehet korrigálni a látásod? Nekem több ismerősöm is van, akinek mínusz ötös vagy annál nagyobb szemüveget kell hordania, tehát létezik. Ők már abba a kategóriába sorolhatóak, ha nincs rajtuk szemüveg, akkor csak fél méteres távolságból látják meg a falat maguk előtt.
2016. febr. 8. 16:00
 3/4 anonim ***** válasza:

A látássérült nem azt jelenti hogy -5ös szemüveg kell neki. Nekem -4 van és ez nagyon messze van attól hogy egy falat ne vegyek észre. Simán meglett a jogsim.

Egyszer a tv-ben láttam hogy egy vak vagy látássérült csávó vezetett egy zárt pályán úgy hogy valaki ült mellette.

2016. febr. 8. 18:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Az én látásom nem úgy rossz, hogy szemüveg kell hozzá, mert nekem még nagyon erős szemüveg se lenne elég ahhoz, hogy megfelelően lássam az utat, az meg nem túl jó megoldás, hogy távcsövet erősítek a fejemre. :D De nem is akarok én vezetni minden nap, nincs is rá szükségem, csak egy kis szórakozás kéne. Köszi a tippeket, keresek akkor valami ilyen céget.
2016. febr. 8. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!