Mehet szerintetek a 400-600ccm?
"annó volt egy 125ccm endúróm de azt meg gyilkoltam:D"
"meg amúgy éssze bánok mindig a gázzal"
most melyik igaz? ha elobbi akkor nagyobb kobcentit is fogod es majd elszallsz. ha utobbi akkor azt mondom ok.
1. mennyit motoroztál eddig?
2. ha gyilkoltad az előzőt, úgy gondolod meg tudod állni h. egy 100 le sportmotornak ellen tudsz állni ami csak úgy adja h. húzd neki?
3. a helyedben valami Naked bike-ot vennék, azok kezesebbek, nem jársz rosszul velük, de ha egyből 250-el akarsz a falnak vágódni akkor vegyél csak gixert meg cbr-t meg yzf-et meg z...
400-ast vegyél, nehogy előlem vidd el mondjuk a kiszemelt 600-asomat :D
Na de viccet félretéve, azt írtad, crossoztál. Szerintem akkor érdemesebb kisebb motoron elkezdeni az utcai motorozást.
Én is 125ccm-ről váltok (váltanék, ha megvenné valaki), de az utcai, sportmotor, úgyhogy nekem kevés lenne szerintem a 400-as teljesítménye az előd után.
jó lenne megtanulni előbb írni...
amúgy a 400-ast tudom neked ajánlani
Előbb rendelkezz szerveidről! Wazze, 600-as sportmotor 125 után?
Na, okosodj! Vegyél első körben egy olyan pl. Suzuki GS500-ast, ami 25 KW-os(van belőlük bőven szép, jó állapotú)! Azután tanulgass szépen 1-2 évet, majd válts az igényednek megfelelő bike-ra! És nem végzed zsákban!
Ha pedig esetleg ráébredsz, hogy beleszerettél a GS-be ne csodálkozz! Jah, és nem utolsósorban 3,5-4 l-t fogyaszt, és a fenntartási költsége az egyik legalacsonyabb!
Én is így kezdtem! És sokan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!