Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mehet szerintetek a 400-600ccm?

Mehet szerintetek a 400-600ccm?

Figyelt kérdés
már kb 3 éve nem motoroztam!annó volt egy 125ccm endúróm de azt meg gyilkoltam:D most arra gondoltam h veszek vmi sport mocit 400 vagy 600 köbcentiset!pl.:gsxr-cbr vagy iesmi!!!arra lennék kiváncsi h akinek van e téren tapasztalata annak mi a véleménye h bele vágjak e???tudom h merész dolog de sajna nem állok úgy anyagilag h köbcentiként meg kategóraként váltogassam a motorjaim!meg amúgy éssze bánok mindig a gázzal meg nem vagyok 1 kis darab se:)szóval tanácsok???
2010. márc. 29. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:

"annó volt egy 125ccm endúróm de azt meg gyilkoltam:D"

"meg amúgy éssze bánok mindig a gázzal"

most melyik igaz? ha elobbi akkor nagyobb kobcentit is fogod es majd elszallsz. ha utobbi akkor azt mondom ok.

2010. márc. 29. 21:28
 2/6 A kérdező kommentje:
jaj nehogy férre értsd?Daz endurót cross-ozni használtam:)ott meg kenni kell:)de mind ezt félre téve!!nem megyek vad állat módjára!!pl mentem vmeik nap 1 mz-vel:)annyira óvatos voltam h le is állt:D
2010. márc. 29. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:

1. mennyit motoroztál eddig?

2. ha gyilkoltad az előzőt, úgy gondolod meg tudod állni h. egy 100 le sportmotornak ellen tudsz állni ami csak úgy adja h. húzd neki?

3. a helyedben valami Naked bike-ot vennék, azok kezesebbek, nem jársz rosszul velük, de ha egyből 250-el akarsz a falnak vágódni akkor vegyél csak gixert meg cbr-t meg yzf-et meg z...

2010. márc. 29. 21:36
 4/6 anonim ***** válasza:

400-ast vegyél, nehogy előlem vidd el mondjuk a kiszemelt 600-asomat :D

Na de viccet félretéve, azt írtad, crossoztál. Szerintem akkor érdemesebb kisebb motoron elkezdeni az utcai motorozást.

Én is 125ccm-ről váltok (váltanék, ha megvenné valaki), de az utcai, sportmotor, úgyhogy nekem kevés lenne szerintem a 400-as teljesítménye az előd után.

2010. márc. 29. 21:55
 5/6 anonim ***** válasza:

jó lenne megtanulni előbb írni...

amúgy a 400-ast tudom neked ajánlani

2010. márc. 29. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:

Előbb rendelkezz szerveidről! Wazze, 600-as sportmotor 125 után?

Na, okosodj! Vegyél első körben egy olyan pl. Suzuki GS500-ast, ami 25 KW-os(van belőlük bőven szép, jó állapotú)! Azután tanulgass szépen 1-2 évet, majd válts az igényednek megfelelő bike-ra! És nem végzed zsákban!

Ha pedig esetleg ráébredsz, hogy beleszerettél a GS-be ne csodálkozz! Jah, és nem utolsósorban 3,5-4 l-t fogyaszt, és a fenntartási költsége az egyik legalacsonyabb!

Én is így kezdtem! És sokan!

2010. márc. 31. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!