4 ütemű robogókat miért nem tunindolnak pl 60 ccmre? B kérdés, a felömlők száma ott nem számit?
Egy 125-ös 4T megy kábé úgy,mint egy 50-es 2T
Ezzel mindent elmondtam azthiszem
GY6 meg kínai blokkokra van 90es hengerszett is zsebpénzért. De a legdrágább is zsebpénzért van.
kínai blokkos: rieju toreo is. ha ahhoz hasonló a légszűrőd akkor a tied is az és tudsz rá rendelni olcsón cuccokat.
A Simsonhoz képest egy műszaki remek. Egy japánhoz képest nyilván kevésbé. Viszont 1/4-ed annyiba kerül. A japán meg nem 4x tartósabb.
Nekem 11e km-t ment a keeway kínai csodám csak tanklással mikor először hozzá kellett nyúlni (olajat leszámítva). Az sem volt komoly hiba.
A 4Tk-hez 80/90-es hengerszetteket lehet venni szotyiért. Ezzel sem lesz seggrakéta de már közlekedni bőven elég városban és hihetetlenül keveset fogyaszt.
"A Simsonhoz képest egy műszaki remek."
Ember-te gondolkozol is néha?
Futár vagyok,3 kínai remekmű szart be alattam,6-7000 km után elmegy az ereje,beszarik az önindító,csörög mint egy malacpersely,világítás megszűnik fogyasztása 5 fölé ugrik stb stb...
Ezzel szemben a Simson 40 éve bírja a strapát-már ha nem egy báznarekettyei parasztgyerek kezére kerül a szántóföldön-
-Kérdező,sírva kérlek kínaiból semmit!! Megtévesztő hogy külalakra tűrhető,némi jóindulattal még szépnek is nevezhető de pont olyan mint bármi más. Akár ruha,akár karóra. Hónapok alatt tönkremegy.
Ki mondta, hogy nem tuningolják?
Nekem volt egy Rieju Toreo, 70-es hengert tett rá az alőző tulaj. Így egész jól ment, meg végre majdnem megfutotta a 80-at.
Egy probléma volt csak, az önindító nehezen tudta beindítani, ha meg be akartam rúgni(mármint a robogót), akkor mindig eltört valami...vagy a berugókar, vagy a tengely, vagy a fogasív...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!