Hankook vagy Kumho?
Az autó amire lenne '01-es évjáratú Mazda 626 kombi 1.8 (74kW) benzinmotorral.
A méret amit néztem az a gyári 185/65 R15
Első kérdésem:
- okozhat e gondot, ha az új nyári abroncsok a gyári "H" sebességindex helyett a kedvezőbb árú "T" sebességindexet választom?
Második kérdésem:
- 2 modell mellett maradtam, melyek:
Hankook K425
Kumho EcoWing ES 01 KH27
Melyik lenne a jobb választás? (az áruk kb. egyforma), - ha az alábbi szempontokat nézem:
- alacsony gördülési ellenállás a kedvezőbb üzemanyagfogyasztás miatt,
- ne kopjon gyorsabban az átlagnál
- ne legyen zajos a futása
Ha esetleg lenne más ebben az árkategóriában, amit szívesebben ajánlanátok, akkor mi lenne az?
A Kumho-ról:
"A teszt alapján náluk is tartósabb a Kumho KH27 Ecowing ES01, ám vizes úton annyira rosszul tapad, hogy csak elégséges értékelést kaphat. Nála is rosszabb a Matador MP16, amelynek teljesítményére olcsósága nem lehet mentség, főleg, mivel hasonló ársávban sokkal jobb gumikat is lehet kapni."
Ezzel szemben ott a Hankook, ami pff... számomra a legxarabb márkás gumi kategória.
Ugyan te nyárit keresel, de számomra (nagy hóban) a legrosszabb rémálmot ez a márkásnak nevezett hulladék hozta.
Szóval én egyiket sem venném meg, nem hiszem, hogy 15"-os méretben egy értelmes márka nem férne bele a keretbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!