Audi A5 megér 2x annyit, mint egy Alfa 159?
2008-as évjáratok, 1.8 TFSI, 1.8MPI. A5 jobban tetszik de 10-12 ezer Euró körül indul. 159 5-6 ezer.
Megéri az Audi a dupla árat az Alfához képest?
Nem ugyan az a kategória a két autó. Most nem az emblémára gondolok az elején.
Kisarkítva, hogy érthető legyen: "Az Audi A8 mért drágább, mint a Suzuki Celerio?"
Ez most komoly kérdés, egy Audi-t egy Alfa-hoz hasonlítani?
Igen megéri a 2x annyit, és még nagyon jószívű a piac, hogy csak ilyen alacsony a szorzó!
Alfa Romeo-t azok vesznek akik menthetetlen fanatikusok, mindenki más mint a mérgezett egér kerüli a márkát, nem is tudom így hirtelen tudnék e rosszabb autómárkát mondani az Alfa Romeo-nál, szerintem nem.
Az Alfa Romeo-ban egy pozitívum van a gyönyörű forma, és kb itt ki is fújt, az Audi azon kívül, hogy szép, egy mérnöki csoda is.
"Koaxk Ábel, te egy nagytudású ember lehetsz... Szerintem életedben nem ültél még Alfa-ban, de nem lényeg, megy a hallás utáni eszmecsere, ez a lényeg idehaza."
Elnézést, hogy megbántottam az érzékeny lelked!
Hál istennek, hogy te megmondtad a tutit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!