Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vízszint-probléma? Vagy nem?

Vízszint-probléma? Vagy nem?

Figyelt kérdés
ha max felett van a viz nivo palca 4egyseggel az mennyire artalmas? Most egy egyseggel lejebb ment, okozhatja az hogy most egy kicsit feljebb van az eleje mint amikor legutoljara neztem, mert egyenetlen talajra alltam? Vagy mert max felett van, kinyomhatta azt a keveset? Vagy kezdodo hengerfej lenne? Ket hete vettem az autot.Mazda xedos 6
2016. febr. 4. 22:10
 1/1 anonim ***** válasza:

Induljunk ki abból, hogy a xedos 6 egy nagyon jól kitalált autó.

Tehát a kezdődő hengerfej-hibát rögtön el is felejtheted.A Vízszintet, -(mint bármi más szintet)-a jármű vízszintes állapotában nézzük, és nem ferdén. Azontúl az anyag (hő)tágulása miatt is változik a szint. Tehát mást mutat a nívó csont hidegen, és mást üzemmeleg állapotban.

A legbiztosabb,- hogy megnyugodj-, töltsd le a gépkönyvét pont ennek a típusnak. Az részletesen bemutatja a nívót hőmérséklettől függően.

Lazíts, dőlj hátra, és kérj egy kávét. Aztán gúgli kereső, és mindent tudni fogsz. Nekem volt Mazdám, az az autó egyszerűen nem tud elromolni.

2016. febr. 5. 08:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!