Használtautó kereskedő megengedi hogy ott a helyszínen megemeljem emelővel és átnézzem az autót?
Ahogy írta az első: ha nem engedi, el kell felejteni azt az autót, azt a kereskedést.
Természetes, ha a vevő szeretné átvizsgálni, kipróbálni a kiszemelt autót, ez ellen a kereskedők sem tehetnek ellenvetést
Csak lassan..aszongya viszek emelőt..stb..
először is idegen telephelyen, idegen emberek, idegen emelővel maga a horror munka, és balesetvldelmi szempontból...aki ezt engedi, az marhanagy rizikót vállal..(nem csak a bírságot értem)...
aki nem engedi a felemslést, az pont ezért..pláne a sóderos telepen ismeretlen emelővel akármi is történhet.több tízezres anyagi kára is keletkezhet.
De aki nagyon profi, az egy jegyzőkönyvet vesz fel, valamint aláírat egy rövid munkavédelmi oktatást, aztán aláfekhet(aki aláírta) ha...megfeleő az emelője, és alábakol.
aki ezt nem látja be,vagy nem tetszik, annak tipli...
Mikor autót néztem én is kroki emelővel mentem volt aki zokszó nélkül mondta, hogy bátran nézzek alá volt aki kinevetett (lol) és mondta, hogy ha tudok várni pár percet akkor felszabadítják az egyik aknát és akkor nem kell szerencsétlenkedni az emelővel, volt a hisztizős fajta, aki állította, hogy az autóval minden rendben, papír van róla mit akarok én nézegetni alatta(!)
Az utóbbiaknál köszönsz egyet és mész tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!