Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Használtautó kereskedő megenge...

Használtautó kereskedő megengedi hogy ott a helyszínen megemeljem emelővel és átnézzem az autót?

Figyelt kérdés
Autószerelő vagyok, ès autót szeretnèk vásárolni. Nincs nagy tapasztalom e tèren, de hallottam hogy a vevőnek van lehetősège elvinni szervízbe ès állapotfelmérést csináltathat. Én arra gondoltam hogy viszek magammal emelőt meg egy két szerszámot ès átvizsgálom a helyszìnen saját magam. Van erre lehetősèg? Vagy egyáltalán mennyire gáz az ilyesmi?
2016. jan. 31. 21:05
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én már elég sok autót néztem át így! Vittük az aláfekvőt, emelőt, szőnyeget, világítást. Ha nem engedi meg a tulaj, akkor felejtős...
2016. jan. 31. 21:19
 2/4 anonim ***** válasza:

Ahogy írta az első: ha nem engedi, el kell felejteni azt az autót, azt a kereskedést.

Természetes, ha a vevő szeretné átvizsgálni, kipróbálni a kiszemelt autót, ez ellen a kereskedők sem tehetnek ellenvetést

2016. febr. 1. 01:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Csak lassan..aszongya viszek emelőt..stb..

először is idegen telephelyen, idegen emberek, idegen emelővel maga a horror munka, és balesetvldelmi szempontból...aki ezt engedi, az marhanagy rizikót vállal..(nem csak a bírságot értem)...

aki nem engedi a felemslést, az pont ezért..pláne a sóderos telepen ismeretlen emelővel akármi is történhet.több tízezres anyagi kára is keletkezhet.

De aki nagyon profi, az egy jegyzőkönyvet vesz fel, valamint aláírat egy rövid munkavédelmi oktatást, aztán aláfekhet(aki aláírta) ha...megfeleő az emelője, és alábakol.

aki ezt nem látja be,vagy nem tetszik, annak tipli...

2016. febr. 1. 05:42
 4/4 anonim ***** válasza:

Mikor autót néztem én is kroki emelővel mentem volt aki zokszó nélkül mondta, hogy bátran nézzek alá volt aki kinevetett (lol) és mondta, hogy ha tudok várni pár percet akkor felszabadítják az egyik aknát és akkor nem kell szerencsétlenkedni az emelővel, volt a hisztizős fajta, aki állította, hogy az autóval minden rendben, papír van róla mit akarok én nézegetni alatta(!)

Az utóbbiaknál köszönsz egyet és mész tovább.

2016. febr. 1. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!