Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mivel megy a miniriga?

Mivel megy a miniriga?

Figyelt kérdés
egy hete találtam ismerősömnél egy riga minit egész jó állapotban. a kérdésem az lenne hogy milyen üzemanyaggal megy? keverék? ha keverék akkor milyen arányban és pontosan miből áll a keverék? sajnos fogalmam sincs semmiről ilyen téren.

#motor #üzemanyag #Riga #miniriga #v-501
2016. jan. 31. 14:34
 1/3 anonim ***** válasza:
A gépkönyve szerint 1:25 keverékkel megy. Egy 16 collos kerekű Rigám nekem is volt. Használtam bele 1:33 keveréket is, és még így is fröcskölt olajat a kipufogója, tehát kaphatott kenést. Majd eladtam egyik autószerelő végzettségű munkatársamnak, aki a váltóját legalább egy évig szárazon használta. Tréfásan azt szokta mondani hogy úgy gyorsabban megy. Persze mi meg öntöttünk a váltójába motorolajat ami éppen kéznél volt, mert nem bírtuk elnézni hogy szét akarja hajtani szárazon.
2016. jan. 31. 14:53
 2/3 anonim ***** válasza:
33 liter benzinben kell elkeverni 1 liter 2T olajat. ha ettől kevesebbet tankolsz, akkor értelemszerűen az olaj mennyiségét is csökkentened kell. (Pl. 5 liter benzinhez 1,5 dl olaj)
2016. jan. 31. 16:54
 3/3 A kérdező kommentje:
koszonom szepen mindket valaszolonak a válaszát es a segitseget es a konkret leírást. ment a zold
2016. jan. 31. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!