Audi A4 (1996) elfogyott a fékfolyadéka, mitől lehet?
3 hete szervizeltem, amikor vittem a szerelőhöz már nagyon világított meg sípolt,a műszerfalon a fékfolyadék ikon.
A szerelő után töltött, nem is volt baja mostanáig.
Motor beindítását 3at sípolt, útközben meg 5-10 percenként felvillan és sípol az ikonja.
Megnéztem és tényleg a minimumon van, de mitől fogyott le ennyire gyorsan?
Fékbetét, féktárcsa most lett cserélve (3 hete)
lehet, hogy miután kicserélték az új féktárcsákhoz lement az olaj így lett kevesebb? mert a csere előtt lett után töltve a fékfolyadék.
nem értek hozzá sajnos...
ha a fék fog rendesen, satuzásnál a abs is működik, akkor csak tölts utána, és rendben..
illeszkedtek a fékek, ennyi talán belefér. Ha a mostani pótlás után is erősen csökken a szint, akkor vidd emelőre, vagy aknára..látni kell a gyors hiány okát. Ezek a fékek nem olyan elromlósak. Még egy utántöltést megér. Veszel egy kis flakon folyadékot, és sk megcsinálod.
Utántölteni fékfolyadékot??
Addig egy métert sem mentem volna vele, amíg meg nem találják, hol folyik el. Nem párolog el az csak úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!