Mi történhetett az autómmal?
Járdán parkoltam (természetesen szabályosan), jobbra előre (talán a kelleténél egy kicsit gyorsabban) álltam be, és amikor felment az autó a járdára, hallottam egy reccsenést (azt gondoltam, hogy kicsit leért az alja). Azóta jobbra dől az autó (ülök az ülésben, és szinte kapaszkodnom kell, hogy ne dőljek ki jobbra). De az az érdekes, hogy nem húz semerre sem, elengedem a kormányt, és nyíl egyenesen megy. De mégis a "bódé" jobbra dől. Miért lehet ez, mi mehetett tönkre?
2001-es, 1.0 Swiftről van szó (5 ajtós).
Ezt te is megtudod mondani, csak nézz be a futóműhöz. Viszonyítási alapként, ott a másik oldal.
Ezt nem bunkóságból írtam, hanem mert ez a legegyszerűbb módszer. Így látatlanba több dolog is okozhatja :(
1.-nek: Köszönöm, mindenképpen alá fogok nézni, csak most sötétben már nem akartam, tudom, hogy látatlanban nem lehet megmondani, csak gondoltam hátha van valami tipp, hogy mit nézzek.
2.: Neked mi bajod van????
Egyébként még annyi, hogy a sima járdánál talán picit meredekebb, konkrétan ez volt a helyszín:
Ha valaha láttál volna első felfüggesztést, akkor nem mondanál ilyen marhaságot. Amikor odavered a szegélyhez a küszöböt, max. behorpad a bádog, de annak semmi köze a futóműhöz.
Különben, ha kifogástalan a Swift (mert ugye az?) és nem húz semerre csak Te akarsz eldőlni benne, akkor tegyél egy téglát az ülés alá és béke van.
Addig is találj ki valami más mesét. (hihetőbbet) ;)
5-6.!
Na ne viccelj már, én úgy mentem járdára, hogy nem ilyen felhajtós kialakítása volt, hanem natúr járda és magasabb is volt, semmi baja nem lett egyik Swiftnek sem, pedig eléggé féltem, hogy kiszakad a féltengely.
Ez a parkoló direkt a járdára van kialakítva, ne röhögtess már azzal, hogy pont itt esett szét a Swifted. Ezen most jót röhögtem xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!