Melyiket valasszam inkabb? Mind a 2 nagyon tetszik.
Szoval 2 autorol lenne szo.
Volkswagen passat5 131 le automata 2003. 270ekm.
Toyota avensis 2.0 116le. 2004. 300ekm
Mind a 2jo allapotban van. Tapasztalatok? Melyik kevesbe szervizigenyes ha jot fog ki az ember. Fogyasztasa melyiknek jobb. 2varos kozt napi 25km.
Tudom h nekem kell dontenem csak velemenyeket kerek.
Valaszotokat elore is koszonom.
Tényleg sok a km. Tekertesd vissza 220-240 közé, a legtöbb eladó Passat annyinál jár.
Én az Avensist venném, természezesen max 200ezerrel. Nem gond ha minden színnel fütöl, csak keveset mutasson.
Az 1.9 TDI Passat megköszönné a napi 25 km-t.
Vegyél azt aztán füstcsavar állítgatás nélkül is lesz szmókendsárm pár hónap után.
De dízelt egy benzinessel összehasonlítani...
2003-as Passat 270e km-el teljesen reális. Be is baxna, ha beállna 270-nél, ha valós az óraállás, akkor sokat elmegy még. Inkább attól tartanék, hogy valójában nem 270 van benne, hanem pl 470. Le kell ellenőrizni.
Ugyanezt lehet elmondani az Avensisről is, van még előtte pár százezer km, csak ne legyen visszatekerve az órája.
Évi 10 ezret ha fognak menni, sokáig jók lesznek még. Arra alapozva, ahogy a kérdésben van, jó állapotban vannak. Egyiknek se lesz magas fogyasztása annál is inkább, mert országúton lesz használva a legtöbbet.
Mire újra el lesznek adva évek múlva, érni fognak félmilliót. Annyiért bárki megveszi majd őket 400e km-rel.
Szervizigényesség szempontjából talán az Avensis a jobb lehetőség, de ha ott beüt valami, az drágább javítási költségekkel járhat.
7-es
Ha 470 ezer lenne (van) a Passatban, akkor is megéri megvenni. Csak itt jön az, hogy mennyiért. Mert ezekért a 300 ezer km alattiakért általában irreálisan sokat kérnek, és meg is fizetik őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!