Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szeretnék venni egy autót,...

Szeretnék venni egy autót, ami a csajozásban is segíthet. Milyen fajtát lenne érdemes venni? Lányok, milyen autócskák tetszenek nektek?

Figyelt kérdés
Használt autóra gondolok, 3000-4000 euró értékű, amely vonzó külseje mellett működőképes is legyen.

2016. jan. 29. 22:23
1 2
 11/16 anonim válasza:

BMW, Audi. Mindegy, mindkettő működik.

Teljesen jó az A4-es is. Nekem még a '90-es években 200-asom volt. Ha hátul középre ülsz a csajok jól tudnak kapaszkodni az öledben.

2016. jan. 30. 01:44
 12/16 anonim ***** válasza:

Majdnem mindegy, csak ne legyen lepukant.Előny, ha csillogóan tiszta, nem csörgő-füstölő széthajtott dízel, szép alufelni, nem nyikorog az ajtaja nyitáskor, ne legyen rajta vásározó barkács tetőcsomagtartó, és mindenképpen automata váltós legyen...ne kelljen a pasinak a váltóval szöszmötölni, mert az tényleg ciki.

Ha van rá pénzed, akkor egy automata rönó galaxy tuti siker.Persze, ha kívül-belül ragyog.

2016. jan. 30. 09:57
 13/16 anonim ***** válasza:

Már nem azért, de ehhez nem jó autó kell, hanem jó arc.

Autónál kb. az szokott lenni a lényeg, hogy igényes legyen, ne pedig egy lepukkant, csörömpölő, füstölő ganédomb.

2016. jan. 30. 11:44
 14/16 anonim ***** válasza:
hát autómata, normális pasi tud váltani, nekem a 2 soros 9sebességessel sincs gondom
2016. jan. 30. 12:46
 15/16 anonim ***** válasza:
2016. jan. 30. 12:51
 16/16 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok. ezt most akár 500 Euró-ért is megkapod,kicsit kipofozod, jó lesz ez neked arra amire kell.
2016. jan. 30. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!