Szerintetek jó vétel ez az autó a hirdetésben leírtak alapján? Miért van rajta ilyen nagy antenna?
"lámpánál elég nyomni neki egy negyed-gázt..."
...és mehetsz újra tankolni!
Azután amikor odaállítasz a benzinkútra, és beletankolsz egy fél havi minimálbért??
Vagy kérsz bele egy ezresért??
:)
Konkrétan ezt az E38ast pont ma láttam (ennél a kereskedésnél kanyarodok be haza felé), és igen szép állapotban van. Másfél milla pedig az a pénz, amiért már lehet normális E38ast venni. A W220-as Merci pedig köztudottan a legsz arabb autó, amit a Mercedes valaha gyártott.
Igazából nem gond, hogy egy E38as fenntartásához igen vastag pénztárca kell. Nem gond, ha megteheted. Akinek van rá pénze, az járjon vele. De aki csak megvenni tudja, az ne álmodozzon. Az inkább vegyen ennyiért egy Octaviát.
Ezzel válaszoltam a kérdésre, amennyiben komolyan vehetjük, hogy nem kamu kérdés, mert a hozzászólásod alapján, hogy lenézed a kis autókat stb, akkora büdös nagy tirpák paraszt vagy, hogy az nem igaz.
Mit nézel le egy kis autón? És miért? Egy VW Polo WRC replika 220Le, gyári ABT tuningal 300LE felet van. Egy Lotus Elise szerinted lenézni való autó? Pedig kétszer befér az E38 csomagtartójába. S3 Audi??? Ez is lenézni való?
Na, ennek örülök, hogy állapotban van, meg fogom nézni!
A másik részéről pedig annyit, hogy azért írtam, mivel SZÁMOMRA a kis autók komolytalanok, ezeket a tuningolt városi autókat, amiket írtál azoknak találták ki, akik még nem nőttek fel.
Meg kell nézni mennyit adnak el ezekből, és mennyit adnak el mondjuk egy S-merciből, vagy 7-es BMW-ből.
A technikát, amit beletesznek elismerésre méltó, de sajnos csak szórakozni való vele, gokart feeling, de több ember már kényelmetlenül fog ülni benne, és az alap autó uyganaz, mint egy 1.2, csak az ára 3* annyi.
De ez csak az én véleményem volt, a vélemény pedig olyan, hogy mindenki elmondja/leírja, de senkit nem érdekel, szóval ha zavar, ezt a részét figyelmen kívül kell hagyni.
Még annyival egészíteném ki, hogy a Lotus Elise, Polo R, ezek inkább verseny autók, a kis autó megjegyzést az átlag kis autókra értettem, fel is soroltam párat.
Amiket te írtál már nem átlagos autók, azokat elismerem, technikailag a topon van mindegyik, de egy Lotus Elisben csak a versenypályán fogod jól érezni magad.
A BMW-t öregautózó autómániásoknak érdemesebb megvenni, akik szívesen locsolják a pénzt az autóra.
A Mercit gengsztereknek (ez elég gengszteres benyomást kelt).
Szerintem egyik sem vagy, de ha már választani akarsz, akkor a Mercivel érheted el a kívánt hatást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!