Mekorra a motor fordulatszama egy 1.2 16V Fiat Stilo-nak 90-nel,110-nal,130-nal?
Figyelt kérdés
2016. jan. 27. 21:40
1/7 anonim válasza:
A stilot nem vagom,de puntoba is van ez a motor ott 130-nál 4000-et forog
2/7 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom. Az is 6 sebesseges?
Jo ez az 1.2 16V motor?
2016. jan. 28. 23:35
3/7 anonim válasza:
az 1.2-es motor nagyon jó, legalábbis az enyémben még nem volt gond vele. 226 000 km van benne, a motorhoz még nem kellet nyúlni. Fordulatszámot nem tudok mondani, mert pár éve kimoccant a fordulatszámmérő, és még nem szántam rá magam, hogy szétbontsam érte a kocsit, én elvagyok nélküle is, van fülem, hallom hogy ordít e a motor, vagy normálisan jár. Annyit tudok mondani, hogy 150 km/h környékén még csendes, nem ordít, nem a plafont veri a fordulat.
4/7 A kérdező kommentje:
Mennyire megbizhato a Stilo?
Szepnek szep, cask hat sokan felnek tole...
Mik a problemas reszei?
2016. febr. 11. 02:59
5/7 anonim válasza:
Különösebb bajuk nincs!Semmivel nem rosszabb mint egy masik vele egykoru fiat!Viszont viszonylag sokat esznek.Az abarth meg a selespeed válró viszont kerülendő!
6/7 A kérdező kommentje:
Tetoablakkal is lehet kapni Stilo-t. Van -e valamilyen jellemzo problemaja a tetoablaknak, ami miatt odzkodni kene tole?
2016. febr. 12. 14:03
7/7 anonim válasza:
Szia
90: 2250 1/min
140: 3500 1/min
Saját tapasztalat alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!