Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet a féknek?

Mi baja lehet a féknek?

Figyelt kérdés

Mikor leesett a hó sokat mentem a kocsimmal, a sárvédőívekbe sok hó ragadt a kerék mögé, szóval oda feldobálta, és ott egy tömbben összefagyott.

Az autó utcán parkol, nem tudtam leverni a tömböt, úgy össze volt fagyva, de mostanra leolvadt, és leesett.

Ma,ahogy útnak indultam a kocsival 2-esben haladva mentem volna ki a főútra, de nem fogott a fék túl jól, így végül a kézifékkel álltam meg,hogy ne menjek ki az érkező elé.

A kocsiban 185 ezer km van, az előző tulaj 170 ezernél teljes futóművet újított,minden fékkel kapcsolatos dolog cserélve lett.

Persze mikor 175 ezerrel megvettem, már akkor sem volt az a kiváló fékrendszer, de természetesen jól fogott, megfogta mindig a kocsit.14 ezer km-el a felújítás után lehet,hogy ismét cserélni kell valamit?

Vagy lehet,hogy csak a leolvadt hó miatt vizes?Vagy valami amit a hó okozott?

Mit nézessek meg először?

Van a családban autószerelő, de egyenlőre nem ér rá, lehet csak pénteken nézi meg (addig nem használom a kocsit) csak azért kicsit aggaszt, idegeskedem,hogy sokba fog kerülni.

Ja, és hol jobban fogott, hol rosszabbul.

Egyesben beletaposva azonnal megáll, de gyorsabb tempónál megnövekszik a fékút, viszont nem mindig, az út során többször is jól megfogta.

2016. jan. 27. 14:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám, hogy előregedett a fékolaj, fellevegősödött, felvizesedett.

A fékolaj is öregszik, 2 évente cserélni kell.

2016. jan. 27. 14:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Én azt mondanám, hogy elöregedett a fékolaj, fellevegősödött, felvizesedett.

A fékolaj is öregszik, 2 évente cserélni kell.

2016. jan. 27. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!