Opel Astra G vagy 307-es Peugeot? Melyiket miért és miért ne.
Én béreltem 307-est, 28 ezer km-nél már gondok voltak az elektromossággal. Konkrétan villódzott a műszerfal. Amikor besötétedett, pont kanyarban kellett rájönni hogy nem csak a műszerfal villódzik, hanem minden. Értsd a fényszóró is.
Akit eddig ismertem peugeot-st, legalábbis akinek 307-előttiek voltak,405-öst és 605-öst láttam, mind az elektromosságra panaszkodtak.
A családban van egy 1.4-es g-astra, nullától 200 ezer km-ig szinte semmi baj nem volt, csak kopóalkatrész csere.
Az edzőm f-fel kezdett 16 éve, azóta a második G-astrája van mert olyan elégedett.
Nem luxus meg versenyautók, de nagyon megbízhatók. Elvieleg ezek már nem is rohadnak mint az F. Ami nálunk legalábbis még nem, bár garázsban tartják.
1-es vagyok. nálunk au apósnak van opel, kb 250 ezer lehet benne, új autóként vette. Egyszer volt gond az egr szeleppel, bekoszosodott.
A P.-ról nincs hosszó távó tapasztalatom.
Egyébként nem vagyok opel fan, de megbízhatósági szempontból csak ajánlani tudom.
Ha örök életedre attól akarsz félni, hogy megint milyen elektromos kütyü ment ki és mennyibe fog kerülni akkor 307.
Ha megbízható kell akkor Astra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!