Mi lehet a kocsimmal?
Figyelt kérdés
nem tudom mi lehet a gond vele, a víztartály sapkánál nyomja ki a vizet, de csak ha megyek vele, esetleg valaki tippet?2016. jan. 26. 19:30
1/8 anonim válasza:
Hengerfej gyanús a dolog. Nem forralja a vizet? Illetve nem füstöl fehéren a kipufogó?
2/8 A kérdező kommentje:
hát igen fehéret füstöl, de mivel hidegek is vannak, a vizet nem forralja... csak egyszerüen kinyomja a sapkánál a vizet bizonyos fordulatnál... nem értem miért, gondoltam én i s ahengerfej pakolásra, de nemvaogk biztos ebben ezért is irtam ide, szervizbe nem vittem régi kocsirol van szo alfa 146...
2016. jan. 26. 20:10
4/8 A kérdező kommentje:
aha, mármint elvan repedve? vagy csak pakolás?
2016. jan. 26. 20:11
5/8 anonim válasza:
Menni megy rendesen? Tehát nyomaték stb. Van minden rendesen? Mert akkor esélyes, hogy csak pakolás.
6/8 A kérdező kommentje:
müködni müködik jah... a motor kicsit kalapál hát 330000 km van rajta :D hát megnézem ,köszi a segitséget
2016. jan. 26. 20:57
7/8 anonim válasza:
Ha kopog, akkor az alápakolás cserével együtt érdemes, egy szelephézag beállítást is elvégezni, meglátod, megtáltosodik utána az autó :)
8/8 A kérdező kommentje:
kösz szépen a segítséget, de lehet ezúttal akkor elviszem a szervizbe. Sok dolgot megjavítottam már rajta, de lehet ezt már nem kockáztatom meg :D
2016. jan. 26. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!