Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a gond, ha az autónál...

Bicsibi kérdése:

Mi lehet a gond, ha az autónál kopog a bal hátsó rész?

Figyelt kérdés
VW Bora típusú autónál, ha rámegyek egy bukkanóra, vagy fekvő rendőrre, kopog a bal hátulja. A pótkerékre gyanakodtam, de az jól le van fogatva. Lehet, hogy csapágyas?

2016. jan. 24. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:
A szilentek elhasználódtak.
2016. jan. 24. 17:24
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább futómű lesz, nekem mikor kopogott jobb hátul, akkor menetstabilizátor pálcát kellett cserélni meg lengőkar szilenteket, az megoldotta a gondot. Most nem kopog, kanyarban is érezhetően stabilabb, meg ha elengedtem a kormányt egyenesben akkor nagyon enyhén jobbra húzott a kocsi, most ez sincs, mintha sínen húznák egyenesen, olyan. Futóműbeállítás is volt az alkatrészcserékkel együtt.
2016. jan. 24. 17:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálam lógott a stab.pálca meg kopottak voltak a szilentek, mint ahogy az első is írta.
2016. jan. 24. 17:29
 4/4 anonim ***** válasza:
szilentek, esetleg csapágy.de inkább szilent.
2016. jan. 24. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!