Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tapasztalata Romet Junak...

Tapasztalata Romet Junak 904-ről vam valakinek?

Figyelt kérdés
4 ütem,50cm3,4le.Tudom itt majd jönnek a válaszok,hogy fúj ne vegyèl mert sz*r,a 2t erősebb stb stb.Olvasom a válaszokat èn is ès nem kell ajánlani supermotokat meg rs-eket,az annak jó akinek fizetik a költsèget,ès az agyon tuningoltakat amúgy is kihagynám.Leginkább a motor fogyasztása,megbìzhatósága èrdekel,vègsebessèg,stb. A válaszokat előre is köszönöm!
2016. jan. 23. 16:38
 1/2 anonim ***** válasza:

Bocs, hogy belefirkálok az életedbe, de engem is érdekel mennyit is fogyaszt mondjuk egy 904-es Junak.

elég szomorú, hogy 2016 óta senki le nem írja sehol a fogyasztását. Mert bár lehet, hogy szép, ideális, olcsó, de ha nem 2-3 literrel jár mint a Japcsi csodák, hanem 6-8 literrel, akkor bizony drágább mint a busz. ;)

2018. febr. 20. 10:46
 2/2 anonim válasza:

Két éve van egy Junak 904 (50ccm, 4t, EUR4) mopedem, csodát ne várj tőle, de teszi a dolgát.

Sebesség ~60 km/h (dombra fel inkább 55, lefelé 70)

Megbízhatósága remek, pöccre indul téli hidegben, jól vezethető esőben, és akkor is hazavisz ha eldobtad.

Erdei ösvényen remekjókat lehet csapatni vele. Könnyű, jól manőverezhető.

Fogyasztása nevetséges, 2L/100km felé nem igazán megy.

Kinézetre, hangra 125ccm-nek tetteti magát.

...városi használatra, vagy hobbi terepezésre ideális.

Viszont nem lesz gyorsabb. Cserélhetsz kipufogót, légszűrőt, áttétet, stb. Ha +5km/h-t kisajtolsz belőle már öröm. Városon kívüli főutakat lehetőleg kerüld...

Készülj fel, hogy neked kell karbantartanod: a szervizek fáznak a számukra ismeretlen, ráadásul ECU-s típusoktól.

2020. júl. 31. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!