Renault 1.6 16V benzin befecskendező szelepnek lehet olyan erős kattogó hangja, hogy behallom az utastérbe?
Biztos, hogy nem az injektor hangját hallod. Nekem is most kezdte el csinálni pár napja az öreg 16 szelepes. Majd a hétvégén megnézem mi az, de én inkább a fojtószelepre gyanakszom.
Persze ha valakinek volt ilyen, jó lenne ha leírná mi okozta...
Közben a Megane fórumon ezt találtam:
"A másik hangra meg nyitott motorháztetőnél hallgatóznék, egy picit emelni a fordulaton, majd megtartani. Ekkor szokott előjönni pl a canister szelep kattogása is, amely nem feltétlen probléma, de zavaró lehet a hangja, ez a jobb első lámpa alatt van egy fekete hosszúkás valami, két cső megy rá meg egy csatlakozó asszem."
Benedict Yossarian!
És ez volt a nyerő tipp, a canister szelep. Rengeteget olvasgattam, kértem segítséget fórumokon, mindenhol a hidrotőkét mondták. Annak a hangját azért megismerem. De végre megvan, köszi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!