Miért villog kamerában az újabb autók hátsó lámpái?
Már nagyon sokszor láttam, először csak azt hittem, hogy rossz a lámpája az autónak. Egy lehetőséget látok benne, hogy direkt úgy vannak megcsinálva, hogy villognak, csak az emberi szem nem érzékeli, a kamerák meg igen. Mondjuk ennek sok értelmét nem látom...
Példa: [link]
"Régen nem volt ilyen, mégis minden jól működött"
Csak egy jó tanács. Hagyd el ezt a mentalitást mert igen sokszor hátráltathat majd életed folyamán.
Van értelme: jóval tartósabb és jóval kevesebbet fogyaszt.
Élettartama tényleg hosszabb még így is, mint a sima izzónak. Én elektrotechnikusként végeztem 2 éve, így látom ezeknek a megoldásoknak a hasznát, csak nem itt, és nem ilyen körülmények között.
Az hogy tartósabb-e már kérdéses. Az általános LED-eknek rövidül az élettartama, a sima egyenáramon hajtotthoz képest. (Jó, tudom, a "kiégéshez" több milliárd ki-be kapcsolás szükséges, de akkor is, szerintem az a kis fogyasztás csökken ennyit nem ér).
Néha-néha azért jó így elcsodálkozni a megoldásokon, ilyen nekem eszembe se jutott volna :)
" Én elektrotechnikusként végeztem 2 éve"
Gondolom kegyelem 2-el.....
Köszönöm a válaszokat!
"Gondolom kegyelem 2-el" Hát nem éppen. Négyes lett. Azóta egy kis cégnél vagyok tervezőmérnök. Ez a témakör elég messze áll a jelenlegi munkáimtól, azért is kérdeztem rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!