Ha folyton csak keveset tankolok az autóba az okozhat valamilyen károsodást benne?
Picit játszom a hülyét, de csak kicsit.
Ha fogy belőle, s rátankolsz, tehát szinte mindig tele a tank, akkor azzal csak jót teszel. Kevés a pénzed, s egyszerre nem tudod teletölteni? Akkor egy alkalmas helyzetben nyomd te. Akkor sok kiadás lesz. Későbbiekben pedig mindig csak annyit, amennyi pénzed van.
Azért írom, hogy játszom a hülyét, mert szinte biztos, hogy arra gondolsz, hogy csak az aljában lötyög, s arra pumpálsz egy keveset. Az - ahogyan már írták - rongálja a rendszert, a motort a szutyok miatt.
Szerintem játszd el, amit írtam, amikor módod lesz rá. A javítási számla több lesz, ha üres tankkal jársz.
Ha sokszor és keveset tankolsz, gyakrabban nyitogatod a tanksapkát, vagyis hamarabb kikopik a kis ajtó zsanérja,könnyebben szakad a bowden, stb. Mehetsz a lakatoshoz.
Több tankolásnál többször veszed elő a pénztárcát, gyorsabban tönkre fog menni a zippzárja. Lehet azt is újat venni.
Mivel többször látnak a benzinkúton ahogy pár ezerért tankolsz de sosem adsz borravalót, gyorsan megjegyzik az arcodat, és hamarabb meg fognak utálni.
Szóval, ritkábban tankolj, de akkor tele! :D
Ezt sosem értettem.
Vegyük azt, hogy nincs pénzed teletankolni(csak először nehéz!). Hetente tankolsz mondjuk 2000-ért. Az havi 8.000. Ha hó végén még van 2000 tankolni, akkor már hónap elején beletolhattad volna mind a 8000-t..
Így azt sem tudod ellenőrizni, hogy átvernek-e a mennyiséggel a kúton.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!