Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » MI a véleményetek hol lehet...

MI a véleményetek hol lehet 10. 000. alatt üléshuzatot venni 2001. es swiftre? Meg persze azt se tudom, hogy a hátsó ülés beépitett fejtámlája széles vagy szűk? Azt mondják, hogy ebbe is kettő félét adak ki.

Figyelt kérdés
2010. márc. 27. 19:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Auchanba nem rég le volt árazva 5000re nagyon sok féle sok féle autóhoz, ilyen univerzális
2010. márc. 27. 19:37
 2/5 anonim ***** válasza:
lehet venni a Tescoban 10 ezer alatt elég jó minőségű univerzális huzatokat.Szinte az összes ülésre jó de a Lidl vagy az Aldiban meg az Auchanban is szokott lenni.
2010. márc. 27. 20:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Mindez szép és jó amit írtatok, de ugye mint a kérdés is tartalmazza a hátsó ülések nem kivehető fejtámlával rendelkeznek.

Tehát a huzaton kell lennie a fejtámla résznek is.

Így amire az van ráírva, h univerzális, hiába az.

Max az első ülésekre jó..

2010. márc. 27. 20:16
 4/5 omadjoe ***** válasza:

én vettem 6 méter kárpitanyagot jo olcson kb. 3e ft-ért. az anyagot odaadtam anyámnak, hogy csináljon belöle az automra üléshuzatot. és ezt mindegyik (ex)automnál megcsináltam. de nekem könnyü, mert anyám varrónö, és kárpitos...

de másnak is csinál, csak hozzon anyagot, és az autot. komplett át börözés nála 1 hét, és munkadij 50e Ft. ha sima kárpitanyag, akkor 2-3 nap, és a munkadíj is joval olcsobb.

2010. márc. 28. 04:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Könnyen lehet, hogy kicsit többért akár komplett ülés(eke)t kapsz, jó huzattal (használtan), tekintve, hogy nem ritka autó...
2010. márc. 29. 08:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!