Autószerelő szakma középiskola?
Mit tanulok ha ezt a szakmát választom? Mert én olyat szeretnék tanulni amivel értek a tuningoláshoz mint a halálos iramban Dom és a többiek. Ahoz jó az autószerelő középiskola?
14/f
ez aranyos hogy olyan akarsz lenni mint ők :D
ha nagy a szenvedélyed az autók iránt akkor igen tanulj autószerelőnek utána továbbképezheted magad autó electro technikusnak. szerintem ezekkel érteni fogsz a tuningoláshoz :) igaz hogy lány vagyok de a barátom ennek tanul és folyton ezeket hallgatom :D
Látszik, még téped az istrángot...mire megszerzed a járműgépész-technikusi oklevelet, addigra lenyugszol...mertugye meg sem állsz a technikusiig?
Ha az iskolában hozzádvágják az oklevelet, az még kevés..rengeteget kell olvasni, mások példájából tanulni, és gyakorlatban követni a legújabb fejlesztéseket.
Sok kudarc, kevés öröm...ehhez megsállottnak kell lenni.
Egyébként jó az autószerelő szakközépiskola...(ha még lesz)
Így négyszemközt elárulom a nagy titkot: fontos, hogy sokat tanulj/olvass, és ez látszódjon a tanulmányi eredményeden..
..hogy némelyik tanár mit tesz ezért, arról most talán nem..
szóval vágj bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!