Astra f előtét ellenállás?
Probléma,hogy a venti nem ment minden fokozatba kb egy éve,az ellenállás ki is lett cserélve.
Napokba ismét vacakolni kezdett,hol megy hol nem.De a baj ott van,hogy lehúztam a kábeleket az ellenállásról és mind az ellenállás mind a kábelek müanyag saruja meg volt égve.
Mit kéne megnézznem,ami valószinüleg megadta magát?
Vezetékek jók,érülésmentesek,ellenállás eredeti(volt)
Kösz,ha tudtok valamit.
Mostakkor cserélve lett,vagy eredeti volt?
"Műanyag saru"? Az milyen?
Ha elkezdted gyömöszölni az ellenállást akkor sanszos hogy kinyírtad,kényes dolog...
Cserélve lett egy éve.
Eredeti opel alkatrészt raktak bele,szakszervizben.Nem én gyömöszöltem.
A műanyag saru,az a fekete műanyag vacak,amibem a kis réz kábel sarucskák foglalnak helyet,amit rácsúsztatsz az ellenállásra.Nem tudom mi a hivatalos neve.
Ha meg vannak égve, akkor valószínű, hogy túl nagy terhelést kaptak. Lehet a ventilátor is hibás. A biztosítéknak ki kellett volna mennie, de lehet, hogy nagyobbra lett cserélve.
Én úgy vettem az astrát, hogy nem ment a negyedik fokozat. Két évig halogattam az ellenállás cserét, egyszer véletlenül oda kapcsoltam, és működött a negyedik is. Azóta is folyamatosan megy :)
Hali!
Hol találom az astraba az előtét ellenállást,mert nekem is elment 1-2-es fokozat,és ránéznék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!