Jó választás volna?
első saját (!) autómnak szeretném. 2 éve van jogsim, a családi autót vezettem eddig és úgy döntöttem elérkezett az idő, veszek egy saját autót. jó választás lenne ez ?
Ez biztosan egy tökéletes autó, vigyél magaddal szakit amikor átnézed, és ha kereskedő, akkor faggasd a előző tulajról, hogy mégis mért adja el e járgányt. Amikor vettem a autómat és kérdeztem, hogy szervós légzsákos autót miért ad el 100-ért azt mondta (ami igaz is volt mert leinformáltam) meg akart szabadulni minden vagyonától a lehető leggyorsabban. Azóta egy tökéletes autó boldog tulaja vagyok.
De megnéztem a autót, ennyi pénzért van hátsó légbeömlő benne? Mert az hidegbe hiányzik.
Kifejezetten szép példánynak tűnik korrekt áron. Egy szerelővel mindenképp nézed át. Illetve a kilométerrel kapcsolatban vannak kétségeim, hogy valós-e, de még az is lehet.
Illetve arra készülj, hogy a műszaki mindjárt lejár, így azzal lesznek költségeid. Illetve az audit majd szervizelni kicsit drágább lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!