R6 nem tok mit mondani mért jobb én azt venném sztem, erőssebb vagyis én úgyvettem észre, és, mert YAMAHA
2010. márc. 26. 22:20
2/9 anonim válasza:
csak R6 !!!! kicsit komolyabb gép!!! Sztem
2010. márc. 27. 10:18
3/9 anonim válasza:
R6!!!
Nekem sokkal jobban tetszik
am meg GSX-R-e rengeteg embernek van :)
és az már 1 kicsit (n)
2010. márc. 27. 16:37
4/9 A kérdező kommentje:
elsőnek.: megnéztem közben a nyomatékgörbéket a 05'-ös évjáratoknak és azt láttam, hogy a gixer 9-10E forulatig vegig +5-10LE és +5Nm teljesít. Az r6 csak 10E forulat felett vesz át az uralmat. Mivel nekem nem versenyezni kellene inkább utcára ralán jobb lenne a gixer.
Második.: komolyabb az nekem nem mond semmit.
Harmadik.: kinek mi tetszik? nekem special a suzuki jobban tetszik ettől az évjérattól kezdve. Hogy mennyi van az úton az nem érdekes számomra.
Az már inkább melyiknek drágább a szervizelése, és a fenntartása. Melyik megbízhatóbb? 185cm magasságomhoz melyik az ideálisabb. Ahogy néztem mintha az r6 egy kicsit kisebb lenne? Ti mit mondtok? Érdekes lenne egy fotó ahol mindkettő le lenne fotozva ugyan olyan távolról azonos zoommal aztán összevágva a 2 kép.
2010. márc. 28. 13:28
5/9 anonim válasza:
Amelyik neked jobban testhez és vezetési stílushoz áll. Persze, ha azt szereted, hogy más mondja meg, neked mi a jó...
2010. márc. 29. 10:59
6/9 anonim válasza:
Hát ha tudod, hogy milyen szempontból kedvező neked akkor nézz utána...ezt csak te döntheted el ugyanis nem kis pénzről van szó. Bemész egy kereskedésbe, ráülsz és amelyik kényelmesebb.Vagy mész velük 1-1 kört és amelyik jobban tetszik. A jó nép úgyis azt mondja , hogy R6 !!!
2010. márc. 29. 14:18
7/9 anonim válasza:
attól függ, milyen célra. az r6 pörgősebb, es pályára alkalmasabb, es állítható szívócsonkjai vannak. a suzuki engem nemnagyon húz, de az se rossz. szerintem utcára is jobb a yamaha, de ha a suzuki tettszik, akkor vegyél azt :)
2010. ápr. 22. 20:07
8/9 anonim válasza:
Szerintem gsxr. Azért mert abból van 750es. Én is azt vettem elsőre és nagyon nem bántam meg. Utána cseréltem a haverommal 1 körre 600 cbr-re, sokat számít a húsz paci. Ha érdekel ilyesmi az egyik barátomnak van egy eladó, 3 éve Londonba van a srác és azóta áll a gép. 2005 gsxr 750 kék fehér, yoshimura dobbal. [link]
2011. ápr. 2. 06:27
9/9 anonim válasza:
Ja, nem a képen látható dob van rajta, hanem egy hibátlan
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!