Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1Z-n nemrég lett cserélve...

1Z-n nemrég lett cserélve hőfokjeladó. Csere előtt egyáltalán nem izzított, csere után pedig nem hagyja abba az izzítást. Ez baj?

Figyelt kérdés

Illetve csak akkor hagyja abba az izzítást ha beindítom a motort, de ha csak simán a gyújtást ráadom akkor folyamatosan izzít.

Elsősorban az lenne a kérdésem, hogy hogyan lehetne orvosolni a problémát. Pár hónap alatt ez a 3. jeladó bent. A második kérdésem pedig az hogy ha nem javítják ki ezt a hibát akkor lehet e belőle valami gond. El tud-e "égni" az izzítógyertya.

Relét is néztük már.

2016. jan. 14. 13:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Relét nézted már?
2016. jan. 14. 18:21
 2/4 anonim ***** válasza:
Mármint hogy másikat raksz bele?
2016. jan. 14. 18:22
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem raktam még bele másikat.

Kiszedtem, rá vezettem a megfelelő érintkezőkre 12V-ot és akkor zárta az áramkört. Miután levetten róla a feszültséget egyből nyitotta is. Hallani lehetett a kattanást is, meg ellenállást is mértem rajta.

2016. jan. 14. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Értem, akkor viszont 90% hogy az izzítógyertya halt meg (vagy a kábele). Ugyanis tudtommal addig világít az izzítás míg nem éri el az adott hőmérsékletet.
2016. jan. 14. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!