Krone sdr 27 pótkocsiról?
Szeretnék venni egy hütős pótkocsit, mennyire bevált a Krone sdr 27 ?
2009 es modellt nézegetem.
Ennél a vállalatnál ahol nèzem nincsen.
Jobb inkább egy olyant venni vagy megteszi a krone is ? Vagy inkább várjak s vegyek schmitzet ?
Sok a probléma a krone-al?
Durván egy fél évig húztam Krone hűtős félpótót, nekem semmi problémám nem volt vele, szerintem a csúszásgátló saválló lemez az alja, térdig érő sárban is normálisan tudsz elektromos békával rakodni,hátsó ajtót egy újjal lehet ki-be zárni, a belső világítása egész jól elvan osztva, és a futóműve is elég stabil.
Amíg Kögellel dolgoztam sikerült megutálni a Kögel pótokat, a padló nagyon csúszik ha pára van a pót belsejében, elektromos béke csak egyhelyben esztergál, a 3 zsanér nem elég a hátsó ajtó tartásához(hamar lógni fog, szenvedés a bezárás, a belső világítása pedig jóformán semmire se jó.
Nekem eddig a Lamberet jött be a leginkább, egy hajszálnyival szélesebb a belseje(könnyebb a raklapokat összeforgatni), a belső világítása szerintem magasan veri a többi márkáét(már amelyikkel eddig dolgoztam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!