Vélemények a Mazdákról? Megbízható autók?
Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 20:23
1/8 anonim válasza:
Ha benzines, akkor igen. A dízel nem minden esetben jó választás Mazdáéknál. És figyelni kell a kerékíveknél a rozsdára. De amúgy strapabíró autók.
2/8 anonim válasza:
Nekem még soha egy Mazdával sem volt semmi problémám.
Igaz, soha nem is volt Mazdám.
3/8 anonim válasza:
Volt néhány mazdám...benzines és dízel is.. csak jót tudok mondani. mindig pöccre indult mindegyik, soha nem rohadtak le, pedig tapostam rendesen.
most más japó kocsim van, szintén megbízható.
4/8 anonim válasza:
Megbízhatók és keveset fogyasztanak. Főleg az újabbak.
5/8 Serapka1017 válasza:
Mi egy 2002es mazda premacy-t kaptunk egy eve.
Annak ellenere, hogy nem mai darab semmi problemank sem akadt meg vele. Kenyelmes, jo csaladi auto. :)
6/8 anonim válasza:
Apum kollegájának mazda 323-asa volt (diesel) , utaztam is vele, egyszer egy olyan 1000km-t. Nem rossz autó. 10 év alatt 600 km-t bele tett, soha nem hagyta sehol, nem volt olyan meghibásodás ami csak úgy jött volna. költeni kelett rá futómű, olaj , gumi stb, de azt midnen autóra kell. Annyira elégedett volt hogy új autónak is egy mazda 6-ost vett. Egyébként a 323 -asnak a rozsda volt a gyengéje, úgy szét rágta a rozsda hogy ausztriába nem tudták leműszakisztatni már. Egyébként vannak akik szidják a mazda 6-ot, az újakat, kivülről szép, belseje nekem kicsit gyengének tűnik a felhasznált anyagok. Egyébként ezzel is elégedett :)
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. jan. 15. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!