Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vélemények a Mazdákról?...

Vélemények a Mazdákról? Megbízható autók?

Figyelt kérdés
2016. jan. 13. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha benzines, akkor igen. A dízel nem minden esetben jó választás Mazdáéknál. És figyelni kell a kerékíveknél a rozsdára. De amúgy strapabíró autók.
2016. jan. 13. 20:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Nekem még soha egy Mazdával sem volt semmi problémám.

Igaz, soha nem is volt Mazdám.

2016. jan. 13. 20:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Volt néhány mazdám...benzines és dízel is.. csak jót tudok mondani. mindig pöccre indult mindegyik, soha nem rohadtak le, pedig tapostam rendesen.

most más japó kocsim van, szintén megbízható.

2016. jan. 13. 20:58
 4/8 anonim ***** válasza:
Megbízhatók és keveset fogyasztanak. Főleg az újabbak.
2016. jan. 14. 03:08
 5/8 Serapka1017 válasza:
100%

Mi egy 2002es mazda premacy-t kaptunk egy eve.

Annak ellenere, hogy nem mai darab semmi problemank sem akadt meg vele. Kenyelmes, jo csaladi auto. :)

2016. jan. 14. 09:12
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Apum kollegájának mazda 323-asa volt (diesel) , utaztam is vele, egyszer egy olyan 1000km-t. Nem rossz autó. 10 év alatt 600 km-t bele tett, soha nem hagyta sehol, nem volt olyan meghibásodás ami csak úgy jött volna. költeni kelett rá futómű, olaj , gumi stb, de azt midnen autóra kell. Annyira elégedett volt hogy új autónak is egy mazda 6-ost vett. Egyébként a 323 -asnak a rozsda volt a gyengéje, úgy szét rágta a rozsda hogy ausztriába nem tudták leműszakisztatni már. Egyébként vannak akik szidják a mazda 6-ot, az újakat, kivülről szép, belseje nekem kicsit gyengének tűnik a felhasznált anyagok. Egyébként ezzel is elégedett :)
2016. jan. 14. 14:14
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
*600 ezer km-t
2016. jan. 14. 14:15
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2016. jan. 15. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!