Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Előre vagy hátra kell rakni a...

Előre vagy hátra kell rakni a kopottabb gumikat?

Figyelt kérdés

2016. jan. 13. 18:40
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Most akkor előre?
2016. jan. 14. 17:33
 12/17 anonim ***** válasza:
79%
Igen, ELŐRE! Ha nem oda teszed, landolsz az árokba.
2016. jan. 14. 18:09
 13/17 A kérdező kommentje:
Úgy félek.
2016. jan. 14. 19:15
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

"kopottabb gumit MINDIG előre kell tenni, nem viccből, hanem mert ha egy vízátfolyáson felúszik a kopott gumi, akkor az elsőtengely esetén legfeljebb túrja kicsit az orrát az autó, de ha a hátulja úszik föl, azt meg nem fogod.."

10-ből 9 gumis meg sem kérdené, mit csináljon, hanem a jó gumikat ELŐRE, a rosszabbakat HÁTRA rakná. A maradék egy is megkérdené, hogy biztos hogy előre tegy-e a rosszabbat...

2016. jan. 14. 21:27
 15/17 anonim ***** válasza:
53%

ahhoz a gumishoz nem kell menni, aki hátra teszi a rosszabb gumit

menj be egy körforgalomba ha vizes az út, ha hátul van a szarabb gumi, a segge fog kipördülni, nem az elejét fogja túrni, még az erősen orrnehéz elsőkerekes autó is eldobja a farát ha az eleje sokkal jobban tapad...

2016. jan. 17. 19:03
 16/17 anonim ***** válasza:
40%
Jó gumikat HÁTRA!! Egyébként meg, ha másokon gúnyolódsz, fogd be, és ne tegyél fel kérdéseket.
2016. jan. 17. 19:46
 17/17 A kérdező kommentje:

Köszönöm a hasznos válaszokat!

Utolsó, nem tudom miről beszélsz én nem gúnyolódtam. Egyébként meg kussoljál mert szájon foslak! :)

2016. jan. 19. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!