H Astra fedélzeti számítógép?
Vettem egy 2007-es H Astrát és a fedélzeti számítógépen csak az óra működik, de nem pontosan. No function-t ír kikicsivel alább. Alul az autó kiadási dátuma szerepel és az nem változik. Állítani nem lehet rajta, és nem megy sem a rádió sem a CD. MI lehet a probléma?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Nincs benne fedélzeti számítógép. Vagyis az első tulaj nem rendelt hozzá gyárilag, csak a gomb van meg.
De ne aggódj! Fel lehet utólag programozni. Opel szervizben pár ezer forintért megcsinálják, kb 5 perc az egész. Csak szoftveresen aktiválni kell.
A rádió és a CD már probléma. Milyen fejegység? CD30, CD30MP3, CD70NAVI, DVD90NAVI, egyéb?
Aha, akkor ott tényleg valami gond lesz...
Ha budapesti vagy a facebookon az Opel Astra H Hungary csoportban keresd Somlyai Attilát! Ő foglalkozik fejegységek javításával. Írj neki, hátha van valami ötlete! Ha nem vagy budapesti, akkor is érdemes megkérdezni, hátha tud valamit javasolni távsegítségben. Legrosszabb esetben ha cserélni kell a rádiót, azt is megúszod ilyen 20e környékén. De simán lehet hogy csak valami csatlakozó van szétcsúszva vagy valami egyszerűen orvosolható dolog...
Nagyon szépen köszönöm a segítséget és biztatást.
Nem budapesti vagyok :( Nehezebb lesz eljutni oda :)
Meg szeretném köszönni, hogy ajánlottad Attilát. Nagyon gyorsan és készségesen válaszolt a kérdéseimre.
Még lenne egy kérdésem, ha esetleg lenne ötleted. Az olajlámpa narancssárgán égett. Az olajat lecseréltem és nulláztam. Most ha felmelegszik a motor, ismét kigyúl. Mitől lehet?
Köszönöm előre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!