Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » VW Passat motorsportban?

VW Passat motorsportban?

Figyelt kérdés
Ma láttam a The Rasmus egyik klipjét (nem ugrik be a címe), és az egyik jelenetben egy versenypályán állnak. Ott mintha egy B5.5-ös Passatot láttam volna, pályáversenyre átalakítva. Neten rákerestem, nem nagyon találtam semmit, csak egy modellautót. Ez az autó szerepelt valahol rendes versenyautóként? Vagy rosszul láttam?
2010. márc. 26. 13:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Versenyen nem valószínű, de mivel hobbi-pályaautósok is vannak és nagyon komoly tuningcégek is, pár éve a neten találtam olyan videot, ahol a golf 3 vr6 is, meg egy passat kombi is csak annyira volt megtuningolva, hogy nem volt olyan része a pályának, ahol ellenfél lett volna porsche, ferrari, lambo, corvette, stb. (nyilván a vezető is faktor, bár célegyenesben is lenyomta). Persze ezeknél csak a forma hasonló.
2010. márc. 29. 10:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, hogy vannak amatőr versenyek is, de olyanra gondoltam, hogy volt-e valahol profi futamon csapat, ahol Passatot használtak. Meg hogy az melyik kategória lenne. Én mondjuk a túraautóra tippeltem volna. Vagy valami olyasmire. :D
2010. márc. 29. 19:37
 3/3 anonim válasza:
Nagy.
2021. aug. 18. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!