Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Találkozott már valaki Audis...

Audi666 kérdése:

Találkozott már valaki Audis ilyennel?

Figyelt kérdés

Kiszállok az autóból,kinyitom a csomagtartót,és az összes ablakot lehúzza az autó,magától.Lecsukom a csomagtér ajtót,felhúzom az ablakokat, (elektromos természetesen)újra kinyitom a csom.tér.ajtót,újra lehúzza az összes ablakot.Az autó:

Audi A3,1.9 TDI,2000 évj,5 ajtó,man váltó.előre is kössz a segítő válaszokat!

2016. jan. 8. 19:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Nevedből ítélve valami megszálta a kocsit, komolyra fordítva viszont szerintem valami igencsak összegubancolódhatott az elektronikában, szóval mindenképp meg kéne nézetni, legalábbis ezt így távolról nehéz javítani vagy megmondani, hogy pontosan mi tolódott el. De 99%, hogy az elektronika kergült meg és nem más a gond.
2016. jan. 8. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:

A távkapcsolód gombja beragad. Folyamatosan kapja a nyitójelet, így lehúzza az ablakokat. Indexek nem villognak?

Ha nem ez, valamelyik komfortelektronikai vezérlő a hibás

2016. jan. 8. 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Nekem Audi cabriom volt, abban a komfortelektronika vezérelte pontosan ugyan ezt - csak ott egy kicsit komplikáltabban, mert:

- Ha a tető zárját nyitottam ki akkor húzta le azonnal az ablakot

- A csomagtartót nem engedte nyitni ha nem volt lezárva a tető zárja

2016. jan. 8. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!