Van egy autóm. Mercedes w 124-es, régi típus. Kamerát akartam felszerelni a hátsó szélvédőre, de mindig leesik a szélvédőn lévő fűtőszál miatt, ami fóliába van ágyazva. Van valakinek ötlete hogyan lehetne rögzíteni a vákumos tappancsot?
Nem a fűtőszál maitt esik az le.
Tényleg be kell nyálazni a tappancsot, és utána feltenni, nem hülyeség. Utána le sem tudod szedni majd, ha megszárad. :D
A benyálazáson már túl vagyok. Másnapra leesik.
Valami aljzatot kellene ráragasztani, idáig már eljutottam, de olyat hogy annak eltávolítása ne rongálhassa meg a fűtőszálat.
Egyébként akamera hátrafelé néz.
Elpl van egy másik kamera, ami előre néz.Azzal nincs gond.
Nem ment a link, talán most: [link]
több fajta is van, keressed ki a neked megfelelőt.
---------------------------------------------------------
Átalakítani nem nagyon érdemes. Inkább csak meg kellene ágyazni valahogy a tapadó korongnak. Ehhez talán valami széles ragasztó kellene
Nem a fűtőszál maitt esik az le.
Tényleg be kell nyálazni a tappancsot, és utána feltenni, nem hülyeség. Utána le sem tudod szedni majd, ha megszárad. :D
-----------------------------------------------------
ha nem a fűtőszál miatt akkor mi miatt eseik le. Mint írtam, már nyálazva is próbáltam.
Lehet hogy a fűtőszálat tartalmazó fólia miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!