Astra F motor hőfok segítség?
Figyelt kérdés
C16NZ motoros jó állapotú Astrámhoz kellene egy kis segítség! Tudna valaki konkrét tanácsot adni, hogy FORDULATSZÁMMÉRŐS (német) Astrámhoz milyen vízhőfok jeladó gomba kell? Az, ami a gázbovdennél van a hűtővíz idomban a motorban és egy saru csatlakozik rá. Másodikat tettem már bele de a mutató még mindig CSAK 45°C körül mutat! Az eladó szerint ez való bele. Egy autóvillamosságis tanácsolta, hogy a huzalt amit a bomba tetejére csúsztatunk csúszósaruval azt érintsem testhez és figyeljem a műszert. Ha a mutató teljesen kilendül akkor a műszernek nincs baja. Szerinte ez a kis gomba egy ellenállás ami hőre változtatja értékét és ennek függvényében mutat a műszer. Mint megtudtam nem mindegy, hogy mennyi az óra végállása sem az enyém azt hiszem 110°C feliratú. Valakinek ötlet?? Már a vezetéket is "pótoltuk" nehogy régi vezeték ellenállás vagy csatlakozási ellenállás probléma legyen. Az óracsoport hátulján lévő feszültségszabályozó +12.0 V-tal látja el az óracsoportot. Ennek függvényében ötlet? A motor 92°C körül nyitja a termosztátot szépen, és kezd el forró víz áramlani (tényleg forró!) a hűtőradiátorba, tehát a termosztát és maga a hűtőrendszer jól működik csak maga a visszajelzés kevés. Ötlet ??? Köszönöm!!2016. jan. 5. 22:13
1/2 anonim válasza:
Ad el az az ipari hulladékot vegyél egy volkswagen borát!
Az autó!!!!!
2/2 A kérdező kommentje:
Előzőleg Passatom volt 2003-+as de nem tudtam fenntartani amikor egy adagoló porlasztó elem tönkrement 150 ezerért cserélték aztán vízpumpát újrabb 150 ezerért és amikor 210 ezer kilométernél a VÁLTÓ egyik FOGASKEREKÉT kellett volna cserélni mert szó szerint elkopott na akkor mondtam hogy veszek egy olcsón fenntartható autót amire nem megy rá egy ház ára, hogy használni lehessen. A hivatalos márkaszerviz azt mondta, hogy el nem tudják képzelni, hogyan lehetnek ilyen durva hibák egy Passaton. Pedig napi 20 Km használat oda vissza nem hiszem, hogy gondot kéne jelentsen. Szóval ipari hulladék ide vagy oda, ebbe azért jóval olcsóbb minden HA tönkremegy. Bár lekopogom, még SEMMI baj nem volt vele ilyen kis banális dolgokat leszámítva.- Tehát, a kérdés még mindig áll ha valaki tudja a választ megköszönöm neki!
2016. jan. 9. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!