A klímát és a fűtést együtt használtam? Mennyit ártottam ezzel a kocsinak?
Figyelt kérdés
Pirosra volt tekerve a fűtés, és a ventilátor a 2-es fokozaton működött, én meg a klímát is ráadtam. Tudom, k.rvára autista vagyok, nagyon sajnálom az esetet. Összesen 10 kilométer mentem így városban, 40 km/h körüli sebességgel. Ezzel nagyon sokat ártottam a klímának vagy bármi másnak.2016. jan. 5. 20:39
1/7 anonim válasza:
Egyszerre a kettőt így nem tudod működtetni, nem lett semmi baja.
2/7 anonim válasza:
Én csak azt nem értem mi értelme van egyszerre fűtést is meg a klímát is bekapcsolni? Hatástalanítják egymást, ott vagyunk a kezdő állapotnál csak annyi különbséggel, hogy többet eszik a kocsi, jobban terhelődik a generátor...
3/7 A kérdező kommentje:
Reméltem hogy van benne valami önvédelem a buták ellen. Egyébként nagyon párásodott a kocsi, megnyomtam egy gombot (amiről utólag tudtam meg hogy az a klíma), és melegebb levegőt fújt. Akkor tuti nem lett baja?
2016. jan. 5. 20:54
4/7 anonim válasza:
Miért aggódsz ennyire? Én mindig így használom.
2-esnek: az én autóm elég hamar bepárásodik belülről ha 2, 3-an ülünk benne, mert kicsi. Ha nem megy az AC, 5 perc után párás minden üveg, hiába van teljesen pirosra tekerve. Ha megnyomom az AC gombot, láss csodát, egyből lemegy a pára, és továbbra is ugyanolyan meleg levegőt fúj. És ezzel nemhogy árts, hanem jót teszel a klímának, mert sokszor a gáz is azért szökik el, mert nem használják a klímát, szakértők is mindig mondják, hogy télen is rendszeresen be kell indítani.
5/7 anonim válasza:
Ja én így szoktam párátlanítani immár több mint 10 éve.
Valamit nem jól csinálok mert még minden működik :(
6/7 anonim válasza:
Pontosan., esős időben, kevéssel nulla (vagy inkább 5 fok,mert alatta nem megy a klíma) fölött így lehet gyorsan párátlani. Fűtés + klíma + ventilátor magas fokozatban, két pillanat alatt volt pára, nincs pára.
7/7 anonim válasza:
Gyakran ezt még a kocsik kézikönyvében is leírják. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!