Benzinálló tömítőpaszta?
A motorom műanyag tankja és a benzincsap közt átszivárgás van, amit nem tudok elállítani. Sajnos gárilag semmiféle szorítás nincs a tank kifolyócsövén, egyszerűen bele kell dugni a benzincsapot és ennyi. Eddig awab-bilinccsel volt megoldva, de az igazábóól nem sokat ért.
Szóval ehhez kellene valamilyen tömítőanyag, ami csak rugalmassá merevedik, nem ragasztó, de legfőképpen állja a benzint! (Eddig vagy ragasztót találtam, vagy olyat, ami csak az olajat állja.)
Tud-e valaki ilyet?
Az "O"-gyűrű újszerű állapotú, a fene enné meg.
A teflonszalagot meg már próbáltam. Remek lenne, csak megeszi a benya. (A gázos teflon volt, nem a vizesre való, mielőtt valaki felvetné...)
No.
Vettem gumiámot, meg valami olcsó, szilikonos festhető tömítőt. Úgyhogy most próba lesz.
Aztán ha kötés után valamelyik kibírja a benzinbe áztatást, azzal tömítek.
Ha nem, akkor marad a ragasztópisztolyba való műanyag (az SzVSz a legrosszabb esetben is csak felkeményedik).
Mindenkinek köszönöm szépen az ötletelést, a hozzáállást.
Azt inkább ne, mármint a ragasztó pisztolyt. Akkor inkább ezt:
Ilyet láttam már használatban - igaz youtubeon mopedrallyis gyorsjavításhoz. Ott hazajöttek a motorral, pedig nem épp ideális körülmények között lett felvéve.
Ez most hirtelen találtam. De nézz szét a Loctite honlapján.
A Loctitenak van mindenre megoldása ami tömítés vagy ragasztás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!