Mit lehet ezzel kezdeni itthon a műhelyben? (Golf 3)
Figyelt kérdés
Nekicsúsztam a padkának 2x egyszer a jobb elsővel utána meg a jobb hátsóval és 50 körül ráz a kormány de nem olyan gyorsan mint ahogy forog a kerék hanem lassabban. A jobb hátsó keréknek meg be van horpadva a széle olyan 3-4 cm-en lehet hogy amiatt ráz a kormány? A hátsót ki lehet kalapálni ha leveszem a gumit? És az első kerékkel tudok kezdeni valamit?2016. jan. 4. 21:10
1/3 anonim válasza:
Én nem kalapálgatnám. A sérült alkatrészeket inkább cseréld ki.
2/3 anonim válasza:
Szépen állj be egy gumishoz majd az rendbe teszi. Tudom kókány a kalapálás, de ha a belső perem nem sérült, akkor kiüti, kicentRírozza, és nem fog rázni a kormányod.
No igen, legalább 3000 fabatka azért legyen nálad!
3/3 anonim válasza:
Nincs az az isten, hogy a padkázott, deformált felnit visszarakassam. 14" lemez felni kb 2000 ft, vegyél kettőt, meg új gumit se ártana szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!