Az aktív mélynyomókhoz nem kell külön erősítőt vennem?
Figyelt kérdés
Az Autóhifi Centrumon néztem, és azt írják róla hogy beépített erősítővel, elég kezdő vagyok a témában, ez azt jelenti akkor hogy csak meg kell vennem még a kábel szettet és elvezetni a fejegységhez?2016. jan. 4. 12:40
1/8 Osynho válasza:
Ugyanez a dolgod egy külső erősítővel is, egy hangszóró kábellel bonyolultabb a dolog, cserébe sokkal jobb hangot kapsz.
2/8 dirtboy válasza:
Osynak abszolút igaza van,jobb külön erősítővel,a beépítettek nem szoktak valami jók lenni.
3/8 A kérdező kommentje:
Később vennék hozzá külön erősítőt, de egyenlőre semmi zene nincsen az autómban, és gondoltam kezdésnek megkönnyítené a dolgom ha nem kell erősítőt vegyek. Tehát akkor ez elmegy külön erősítő nélkül is ha bedugom az RCA bemenetbe?
2016. jan. 4. 13:39
4/8 dirtboy válasza:
meg kell neki táp,meg remote szál,meg testelés is.
utána fog működni.
bekötésnél a sorrend.
1. GND /test kábel/
2. 12plusz tápkábel
3. remote szál
4. rca kábel
5/8 anonim válasza:
Erősítőhöz nemkell külön erősítő..xD
Volt aktív mélyládám,elég szépet szólt csak sosem elég ami van ezzel te is így leszel..:-)
6/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászólással teljesen egyet értek, én is olyan vagyok :D És mindenkinek köszönöm a segítséget, a lényeg akkor hogy nem kell külön erősítőt vennem, aminek örülök!
2016. jan. 4. 15:02
7/8 anonim válasza:
Az aktív ládák sem erősítő nélkül mennek, azokba be van építve. Csak hogy a félreértéseket elkerüljük. Szólhat szépen egy aktív láda is, főleg akkor használják őket, ha helyhiány van. De sokan arra esküsznek, hogy külön legyen a két dolog. Ez azért jobb, mert akkor a hangszóróid is rá tudod kötni a külön erősítőre, ha akarod, de az nem kötelező.
8/8 Osynho válasza:
Fogsz egy mélyládát, rácsavarozod az erősítőt (bár ezt barbárságnak tartom, de most ettől tekintsünk el). Ezzel kész az aktív ládád. Az áramot, testet, remote-ot ugyanúgy be kell húzni az aktív ládához is. Nem értem mi értelme az aktívnak, kivéve, ha csak újat keresel és nagyon miniális rá a keret. Viszont ez elég nagy kompromisszum a hangminőség és hangerő terén. Erre szoktak jönni a "nem versenyre kell" szlogenek, amik teljesen értelmetlenek, de mindegy. Röviden, jobb az ár-érték aránya egy jó komponensekből összeállított erősítő + sub kombónak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!