Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki GS 500 vagy Kawasaki...

Suzuki GS 500 vagy Kawasaki ER-5? Kezdő motorosnak melyik jobb? 185 cm magas 85kg vagyok valaki leszólja őket valaki pedig ajánlja..

Figyelt kérdés

2016. jan. 4. 08:25
 1/4 anonim ***** válasza:
Kawásként (2015 er6n) én a Kawát ajánlom. Igazából nagyjából egy szinten van a két moci, mind2 jó kezdőknek.
2016. jan. 4. 09:12
 2/4 anonim ***** válasza:
egyik sem mivel 3-4ekm alatt kinövöd, vegyél egy z1000 3-4ekm nem húzod neki mivel ez sem egy vadállat motor csak 120le így könnyen kezelhető még egy kezdőnek is
2016. jan. 4. 12:24
 3/4 anonim ***** válasza:

1. vagyok

Ez a "úgyis kinövöd", akkor baromság:D.

Nekem is csak 72 ló, cserébe baromi nyomatékos már közepes tartományban is (7000 körül van a nyomatékcsúcs, 14ezernél tilt). 6 Hónap alatt tettem bele 10ezer km-t és baromira nem unom, sőt. Ha nem akar az ember 300-al menni, akkor nem kell egy literes gixert venni, főleg nem kezdőnek. Arról nem is beszélve, hogy a sok "Rossi" már kinőtte a motorját, de igazából egy 600-as sportot se tud kimotorozni meg 50%-ban sem. (Azért gondolják, hogy kinőtték mert 4.-ben már nem kapja az elejét, csak ha rába*sza a kuplungot, de kanyarodni se tudnak vele...)

2016. jan. 4. 14:58
 4/4 A kérdező kommentje:
Én is igy vagyok vele!Azért egy kezdőnek egyből 1000cm3 mocit venni tuti nem való.Robogós multal meg főleg.6lóerő után egy 50ló az nem rossz de 100ló azért sok már.Ha meg kinövi az ember eladja és vesz másikat.Tehát tanuló motorról van szó...
2016. jan. 5. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!