Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vettem egy 90lovas audi a3...

Vettem egy 90lovas audi a3 1.9 tdit . A turbója fütyülő hangot hallat. Ez mekkora hiba?

Figyelt kérdés
Teljesítményben nem vehető észre h probléma lenne, nem is füstöl. Érdemes most cserélni vagy csak később, ha elszáll? Mert ugye nem olcsó mulatság és ha esetleg kibír meg kb 50-100 ezer kmt akkor sajnálnám rá a pénzt most.

2016. jan. 3. 22:31
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. A lenézőket is ,nem villogni akarok vele hanem csak egy olyan autót akarok ami megbízható és kivisz a világból ha úgy van :D am 99es évjárat és a kereskedő akitől vettem németben ő se tudja mióta fütyül :)
2016. jan. 4. 11:06
 12/16 anonim ***** válasza:
Szerintem nézed meg egy megbizható autó szerelővel, mielőtt bármit csinálnál. De ha elszál a turbó az sokkal nagyobb gond lesz. plusz ahogy irtad az a turbó már lehet fütyül pár 10 ezer km óta.
2016. jan. 4. 12:29
 13/16 anonim ***** válasza:
26%
Honnan veszed hogy a turbó fütyül? Már előbb is kérdeztem de bsztál rá xD Apuka mondta? Tippelsz?
2016. jan. 4. 13:59
 14/16 A kérdező kommentje:
1. Hallom , 2. A kereskedő mondta h turbohibás :D
2016. jan. 4. 15:49
 15/16 anonim ***** válasza:
66%
13-mas nagyon süket kell legyél hozzá, hogy ne jöjj rá hogy mi fütyül gázadáskor, ha meg nem hallottál még ilyet, akkor meg nem kell beleszólni, mert saját magad járatod le vele.
2016. jan. 4. 16:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Szóval kereskedő is mondta, hogy turbohibás és megvetted... grat.
2016. jan. 4. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!