Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Határba milyen motort olcsón?

Határba milyen motort olcsón?

Figyelt kérdés
Sziasztok az lenne a kérdésem milyen motort lehetne határba venni? Simsonra gondoltam elsőnek. A válaszokat előre is köszönöm.
2016. jan. 2. 23:17
 1/5 anonim ***** válasza:
simók olcsók, de inkább valami normális állapotú derbit, gilerát vagy hasonló endurót vegyél. jól nézd meg mit veszel, mert a javítások drágák. a simson ebből a szempontból előnyösebb, annak az alkatrésze olcsó, és szerelni sem ördöngősség.
2016. jan. 2. 23:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Kérdés mennyit szánsz rá. Simsont fillérekért lehet venni olyat amit egy ügyesebb kezű ember egy délután alatt helyrerak, aztán vígan használhatja.
2016. jan. 3. 01:59
 3/5 anonim ***** válasza:
"A Simson olcsó" Hát ha normálisat akarsz az 100-120 ezer ftba fog fájni.
2016. jan. 3. 10:16
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha normálisat akarsz, akkor ne vidd a határba szétcseszni. 100-nál többet én nem adnék egy határ rájdörért. A Simson jó lehet csak el ne romoljon.
2016. jan. 3. 11:20
 5/5 A kérdező kommentje:
Robogóm van jelenleg . De mivel a baráti társaságba mindekinek enduro/supermoto/krossz van ezért be kell ruházzak egyre mert robival kimenni életveszély. Nekem is és a motornak is. Régebbi krosszon is gondolkoztam de nem tudom milyen márkák vannak.
2016. jan. 3. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!